BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skogalund

Skogalundsklippan 19

  • 3 rum och kök
  • 75.5 kvm
  • Såld
  • 4973
  • 202
  • 2766
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en charmig 3:a i Skogalundsklippan. Här bor ni i ett lugnt och grönskande område med härlig atmosfär. Nacka forum med ett stort utbud av olika butiker och service ligger ett stenkast bort samt kommunikationerna in till stan är mycket goda.

Detta är en bostad som måste upplevas på plats!

Bostaden är smart och socialt planerad med kök, matplats och vardagsrum i anslutning till varandra. Här kan du bjuda över familj och vänner över mysiga middagar. Köket och vardagsrummet delas av med en tegelvägg, vilket ger bostaden en unik och hemtrevlig karaktär. Köket är utrustat med glaskeramikhäll, ugn, fläkt, mikro samt diskmaskin. Från vardagsrummet och matplatsen har du utsikt över den mysiga innegården med mycket grönska och härlig atmosfär.

I Hallen når du det helkaklade badrummet med golv i klinkers samt utrustat med golvvärme. Här kan du  varva ner i det bubbliga badkaret.

Bostaden innehar två sovrum varav det större leder ut till den rymliga, möblerbara uteplatsen. Här kan du njuta av eftermiddagssol i lugnet. I sovrummet finner du även din klädkammare med plats för skor och kläder. Det finns ett stort vindsförråd på ungefär 12 kvm med plats för mycket förvaring.

På samma våningsplan som bostaden når ni en av föreningens tvättstugor. Föreningen har även föreningslokal/festlokal, övernattningslägenhet och en underbar Bastu/SPA anläggning som ni kan hyra.

Skogalundsklippan är ett perfekt område för er som söker ett barnvänligt, tryggt område med hög livskvalitét!

 

- Lugnt och tryggt område avskilt från vägar
- Närhet till Nacka forum med butiker, service och mycket goda kommunikationer
- Härlig uteplats i söderläge
- Bostad med unik och hemtrevlig karaktär