BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Harpsundsvägen 139

  • 4 rum och kök
  • 78.5 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

** Topprenoverad, högst upp, insynsfritt, optimal planlösning, låg avgift och fantastisk förening *

Varmt välkomna till charmiga Harpsundsvägen 163, våning 3 av 3!

Här finner ni en unik bostad som sällan kommer ut. Den har ett naturligt insynsskydd samt i attraktivt solläge. Här kan magiska stunder avnjutas. Denna 3:a har en optimal planlösning. Bostadens hjärta, det öppna vardagsrummet skapar en familjär känsla med plats för sociala sammanhang. Även det magiska köket som har all den komfort ni behöver, fina vita luckor och bra med arbetsyta. Planlösningen på denna 3:a har sina 64 kvadratmeter på precis rätt ställe, här finns plats för allt man kan önska, ett boende att trivas i helt enkelt!

 

Bostadsrättsföreningen har en mycket god ekonomi". Här finns 15 lokaler för uthyrning och 14 hyreslägenheter som successivt kommer att säljas av.

 

Och så läget! På Krysshammarvägen bor man i ett trivsamt område med närhet till allt man kan önska sig. På kort -promenadavstånd (5-7 min), nås Huvudsta Centrum med mataffär, restaurang, apotek och T-bana, som tar endast 9 min till Stockholms centrum. Något längre bort ligger stationen Västra Skogen, där båda de blå linjerna passerar och resan in till stan tar endast 7 min. På ca 20 min gångavstånd når man Solna Centrum som erbjuder fantastisk shopping med över 100 butiker, många restauranger och annan service. Även här finns tunnelbana och flertalet bussförbindelser samt tvärbanan.

Varmt välkomna att längta hem!

- uthyrningsdel med egen pentry och badrum
- två entréer
- optimalt planerad
- goda förvaringsmöjligheter
- familjärt område
- genomgående vitlaserad enstavsparkett
- exeptionellt bra kommunikationer
- närhet till Bandängen
- social öppen planlösning