BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltängen

Tranvägen 11

  • 4.5 rum och kök
  • 108.5 kvm
  • Såld
  • 11499
  • 484
  • 3001
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommna till en underbar familjebostad i eftertraktade Saltängen med balkong mot Skuruparken. Här finner ni allt som kan tänkas behövas för hela familjen. Närhet till skolor, naturområden, vattnet och badställen, gym, matbutiker, restauranger, goda kommunikationer in till stan och mycket annat finns inom gångsavstånd.

Detta är en bostad ni inte vill missa - sällan till salu!


Lägenheten har en social och luftig planlösning där den rymliga hallen är hjärtat i bostaden och binder samman alla rum. Hallen är försedd med stor garderob med skjutdörrar och en klädhängare för ytterkläder. I anslutning finner du även bostadens två badrum varav det större, kaklade badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Det renoverade köket är i fint skick och försett med snyggt ljust ekgolv, induktionshäll, kyl, frys, ugn och inbyggd mikro. intill köket nås det rymliga vardagsrummet med plats för olika möblemang och socialt umgänge. Den mysiga balkongen nås från vardagsrummet och är riktad mot lummiga Skuruparken.

Det stora sovrummet är inredd med en rymlig garderob med skjutdörrar plats för tv, kläder och annan förvaring. Bostaden är även försedd med två mindre sovrum perfekta för barnen. Det finns ytterligare ett rum i lägenheten där endast er fantasin sätter gränserna. Det kan användas som walk in closet, sovrum, arbetsrum, förråd.

På samma plan som lägenheten finner ni väldigt praktiskt tvättstugan, gemensam toalett samt gästlägenheten som går att hyra om ni skulle få besök från släkt och vänner för endast 100kr per natt.

 

- Attraktivt område, sällan till salu!
- Väldigt familjevänligt område
- Närhet till naturområden, badställen, service
- Bra skolor och dagis i närheten
- Goda kommunikationer till stan