BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma / Traneberg

Ödmårdsvägen 1, 3tr

  • 3 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 10253
  • 1212
  • 8576
Värdera din bostad

Beskrivning

I natursköna och populära Traneberg finner ni denna ytterst attraktiva och välplanerade 3a! Högst upp i huset med gavelläge och fönster i tre väderstreck gör lägenheten otroligt ljus och härlig med insynsfri utsikt över grönska och takåsar. Lägenheten har genomgående omsorgsfullt renoverats under de senaste åren. Här har ni ett inflyttningsklart boende med en genomtänkt planlösning som passar väl för paret som för familjen med högt ställda krav på bekvämlighet och läge. Föreningen som äger marken och har välskötta fastigheter med låga avgifter och är en av Tranebergs bästa.

Väl inne i lägenheten är färgskalan ljus och harmoniserar fint med övrig interiör. Här erbjuds man toppfina och yteffektiva ytor. Ett komplett boende med stort vardagsrum som bjuder in till umgänge med genomgående ljust laminatgolv och vitmålade väggar. Utmärkta förvaringsmöjligheter i flera platsbyggda garderober i både hall, sovrum och en generös walk-in-closet med två ingångar från båda sovrum. Lägenheten har gott om originaldetaljer från byggnadsåret med en härlig funkischarm och en generös takhöjd om ca 2.70 vilket skapar en härlig rymd.

Vidare erbjuds ett välkomnande kök som inbjuder till matlagning med plats för matbord för 4-6 personer. Köket är renoverat och har utrustats med samtliga nyare vitvaror av hög kvalitet. En härlig inramande grönska utanför som utsikt vid matlagningen. Kliv in i det stora och sociala vardagsrummet som bjuder in till umgänge och gott om plats för samtliga trivselmöbler. Härifrån har ni stort fönsterparti som skänker ett otroligt ljus och lugn med endast grönskan utanför.

De stora fönsterpartierna som vetter åt tre håll ger ett fint ljus under hela dagen. Vidare finner ni två ombonade och rofyllda sovrum, perfekt som master bedroom och barnrum. Fräscht och helkaklat badrum med exklusiva materialval i ljusa färger, stor härlig kommod med spegelglas ovan och vikbar duschvägg samt vädringsfönster. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd. I porten brevid finns tillgång till tvättstuga och cykelförråd finns i källaren samt barnvagnsförråd.

Här bor ni i en trevlig förening med god gemenskap bland de lugna, attraktiva och trivsamma kvarteren i Traneberg med närhet till natursköna promenadstråk vid Mälaren. Närområdet bjuder på både bad och grönskande natur. Vid Alviks Torg finns en stor välsorterad ICA-butik, post, banker, inredningsbutiker, blomsteraffär, klädbutiker, sportanläggningar samt ett flertal caféer, pizzerior och restauranger t ex trevliga Sjöpaviljongen. I Tranebergsområdet finns vårdcentral matbutik, restauranger, apotek, motionsslinga, strandpromenad, badplatser, Tranebergs småbåtshamn, lekplats och fotbollsplan m.m. Goda kommunikationer med kort promenadavstånd till Alviks T-bana vilket är en bra knytpunkt med både tvärbanan, Nockebybanan och buss 114 som trafikerar direkt utanför.

- Ljus och välplanerad drömlägenhet med fri utsikt över grönskan - perfekt för familjen!
- Stora fönsterpartier åt tre håll tack vare gavelläget som ger ett otroligt fint ljusinsläpp i hela lägenheten under hela dagen
- Två väl tilltagna sovrum med plats för dubbelsäng och smart inredd walk-in-closet med två ingångar från båda sovrum
- Helkaklat och lyxigt badrum med vikbar duschvägg, kommod och praktiskt vädringsfönster
- Renoverat kök med och goda arbetsytor samt all maskinell utrustning
- Familjärt närområde med ett flertal lekplatser och grönområden på lugn återvändsgata
- Stabil förening med låga avgifter som äger marken, välskötta fastigheter, lätt och hitta parkering utanför
- 10 minuters gångväg till Alviks centrum och T-bana samt goda bussförbindelse med buss 114 direkt utanför porten
- Tyst och grönskande omgivning med chans till bad och motionsslingor