BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Huddinge/Segeltorp

Visirvägen 9

  • 3 rum och kök
  • 84 kvm
  • Såld
  • 12471
  • 1370
  • 6059
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastiskt fin trea som lätt görs till fyra i en mycket omtyckt och populär förening. Generösa ytor som i samtliga rum med kvalitativa och smakfulla materialval. Underbar balkong i perfekt och skyddat solläge. Här bor man bra ett stenkast från kommunikationer och shopping.

Entré/hall 
Ljus och välkomnande entré med gott om plats för hallmöbel och ytterkläder. Ljusa väggar och ekparkett på golv.

Badrum
Rymligt helkaklat badrum med golvvärme i stilfulla kulörer. Separat tvättdel med ny tvättmaskin och torktumlare från Gorenje. Bänkskiva samt överskåp med bra förvaringsmöjligheter. Tvättställ med kommod och belyst spegelskåp, handdukstork, wc och badkar.

Vardagsrum
Generöst vardagsrum med härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här finns gott om plats för soffgrupp och sällskapsytor. Utgång till en fantastisk balkong i perfekt solläge. Vitmålade väggar och ekparkett.

Balkong
Stor och fin balkong i bästa solläge. Här avnjuts solen långt in på sommarkvällarna! Plats för både möbel och grill. Utsikt över området i skyddat läge.

Sovrum 1
Ljust och elegant sovrum med plats för dubbelsäng och sängmöbler. Snygg och praktisk garderobsvägg från 2018 med stilrena skjutdörrar. ljust målade väggar och ekparkett på golv. 

Kök
Stort kök med gott om förvaring i flertalet skåp. Vita skåpluckor, kakel ovan bänkskivan samt full maskinell utrusning som bytts ut under åren. Kyl och frys från 2020 (Samsung), spis från 2019 (Gorenje), diskmaskin från 2008 (Siemens) samt fläkt från 2008 (Franke). Här finns även matplats för 6-8 personer. Ljusa väggar och ekparkett på golv.

Sovrum 2
Väl tilltaget sovrum som lätt delas av till två. Här finns plats för både dubbelsäng, sängmöbler samt arbetshörna. Två dubbel och en enkelgarderob. Tapetserade väggar i behaglig kulör samt ekparkett på golv.

Klädkammare
Mycket praktisk och rymlig klädkammare i anslutning till hallen. Ljusa väggar och ekparkett på golv.

Sammanfattningsvis en otroligt fin och bra planerad lägenhet i en mycket omtyckt och stabil förening med ett toppenläge där man har nära till allt!