BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sickla - Alphyddan

Alphyddevägen 55

  • 3 rum och kök
  • 94 kvm
  • 5.000.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

-Kommande försäljning kontakta mäklaren för mer information-

Välkommen till denna unika pärla om 94 kvm med den mest fantastiska av uteplatser som måste upplevas på plats!
Bostaden välkomnar dig med en rymlig hall som erbjuder god plats för avhängning och förvaring i klädkammare in till höger. Vidare in i bostaden öppnas lägenheten upp, ett modernt och påkostat kök som sluter an med vardagsrummet skapar möjligheten att ha hem det stora sällskapet. Detta görs bara bättre av att det även är härifrån du når uteplatsen som på sommarhalvåret blir en naturlig förlängning av vardagsrummet. Köket har vita köksluckor, bänkskiva i grön granit och gulddetaljer samt fullständig maskinell utrustning: induktionshäll, ugn, köksfläkt, integrerad diskmaskin och mikro samt kyl och frys. Bra förvaring och plats för långbord om 4-8 personer. Väl ute på altanen har du en fantastisk uteplats att avnjuta dygnets alla soltimmar vilket det blir många av då det är ett utmärkt sydvästläge.

”Master bedroom” rymmer en stor dubbelsäng och förvaring i skjutgarderob. Tack vare att huset ligger i suterräng är sovrummet behagligt svalt på sommaren samt naturligt ljudisolerat. Intill finns ytterligare ett sovrum som idag används som barnrum. Rummet rymmer säng och arbetshörna för den som önskar. Lägenhetens mer unika aspekter slutar inte med uteplatsen utan du disponerar även över en generös walk-in-closet direkt innanför ytterdörren, en badrum fullt utrustad med tvättmaskin och torktumlare samt ett stort spa med jacuzzibad, bastu och takdusch.

Här bor du i en trivsam förening med stabil ekonomi och närhet till både natur och stadspuls.Med bussen når du Slussen på endast några minuter och med tvärbanan tar du dig genom Hammarby Sjöstad och Gullmarsplan vidare till Solna. Bekvämt avstånd till tvättstuga och varmförråd som ligger på samma våningsplan.

Alphyddan ligger naturnära och har ett centralt läge med bra kommunikationer. Med buss kan du lätt ta dig in till Slussen på endast 5 minuter. Även tunnelbanans blå linje kommer trafikera Nacka och planeras vara klar ca 2030. Intill Alphyddan ligger Sickla köpkvarter där du hittar allt från shopping till mataffärer, restauranger och klätterhall.