BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sköntorpsvägen 111, 8 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 31 kvm
  • Såld
  • 4664
  • 1191
  • 2851
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
Årstapärla utan dess like! Här bor du högst upp i huset på våning 8 med panoramavy över Stockholm och Årstaviken. Väldisponerade ytor med stor inglasad balkong i västligt läge med sol under eftermiddag till solnedgång. Här bor man helt utan insyn vid foten av Årstaskogen med endast ett stenkast till Årstatorg.

Rymlig och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entré. Säkerhetsdörr är installerad. Invid hallen finnns en rymlig klädkammare som erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter. Rum med gott om plats för soffa och matbord. Invid rummet finns sovalkov med plats för säng och förvaring. Från rummet nås inglasad balkong med panoramautsikt över Stockholm och Årstaviken. Här kan du njuta av eftermiddags solen och solnedgången mot vattnet. Kök med gott om plats för förvaring. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, diskmaskin, häll med tillhörande ugn och handfat. Rymlig och stambytt badrum från 2004. Utrustat med dusch, wc och badrumsskåp. Förberett för tvättmaskin.

- Panoramautsikt
- Högst upp i huset
- Inglasad och rymlig balkong
- Hiss
- Välskött förening
- Bra skick
- Årstaviken som närmsta granne
- Låg belåning

Allmänt om föreningen
Stabil och välskött förening med ordning och reda på finanserna. Belägen endast ett stenkast från Årstaskogen, Årstaviken och Årsta torg. Här bor du alltså i en stor och gedigen förening med välskött ekonomi med belåning om endast 4892 kr per kvm.