BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Barkarbystaden

Parkvägen 10

  • 4 rum och kök
  • 90.5 kvm
  • Såld
  • 12182
  • 724
  • 4979
Värdera din bostad

Beskrivning

Härlig och stor bostad på andra våningen med två badrum, stor balkong i soligt läge, en väldigt bra planerad 4rok som med väldigt enkla medel kan förvandlas till en 5rok. Lägenheten har fönster i två väderstreck som gör att man får in väldigt mycket naturligt ljus, hela bostaden genomsyrar trivsamma och exklusiva materialval med jordnära kulörer. Här bor du med all tänkbar service runt hörnet och naturen som granne med härliga promenadstråk.

Hall
Ljus och välkomnande hall med fint parkettgolv. Hallen är rymlig, här finns gott om utrymme för att skräddarsy denna yta utifrån familjens behov.

Vardagsrum
Vardagsrummet är inbjudande och ger en hemtrevlig känsla samt plats för större möbelgrupper. Ett fantastiskt ljusinsläpp från flertalet fönster, från vardagsrummet kan man ta sig ut till den stora balkongen. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Kök
Stilrent vitt kök med vitvaror från märket Siemens. Köket är utrustat med separat kyl, frys, diskmaskin,ugn, microvågsugn, spishäll samt köksfläkt med belysning. Gott om förvaring i flertalet skåp. Köket har mörk arbetsyta samt vitt kakel som stänkskydd.

Matplats/ Sovrum
En ljus och härlig matplats vid de stora glaspartierna. Tack vare den öppna planlösningen går det att ha riktigt stora bjudningar i denna rymliga bostad! Parkettgolv och vitmålade väggar. Denna del kan man med enkla medel göra om till ett sovrum.

Badrum 1
Stort badrum med spotlights, svart klinkersgolv, vit kaklade väggar. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt en snygg arbetsbänk med vita överskåp, wc, handfat med kommod samt spegelskåp med belysning.

Badrum 2
Badrum med svart klinkersgolv, vit kaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, handfat med samt spegelskåp med belysning.

Walk-in closet
Intill master bedroom så har man även tillgång till husets walk-in closet.

Sovrum 1
Master bedroom stora fönsterparti, plats för garderober samt plats för stor dubbelsäng och nattduksbord. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 2
Stort sovrum med stort fönsterparti, plats för garderober samt plats för stor säng. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 3
Rymligt sovrum med stort försnterparti plats för säng samt garderob. parkettgolv samt vitmålade väggar.


Kommunikation
Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 18 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation. Byggstart för nya tunnelbanan med en station inne i Barkarbystaden och med slutstation vid Barkarby station/Stockholm Väst har passerat och beräknas tas i bruk 2026.
Utbyggnad av Förbifart Stockholm pågår, läs mer på: www.trafikverket.se/nara-dig/Stockholm/vi-bygger-och-forbattrar/Forbifart-stockholm/

Närservice
Barkarbystaden har ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Gate och Stockholm Quality Outlet, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

Övrigt
Läs mer om Barkarbystaden på : www.barkarbystaden.se