BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Långbro Park

Stora Kvinns väg 66

  • 2.5 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 10397
  • 784
  • 3776
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna härliga och ljusa välplanerade 2,5a (möjlig 3a) högt upp på 3:e våningen med samtliga bekvämligheter i modern fastighet från 2007. Stor balkong med sol på eftermiddag /kväll. Helt underbar utsikt mot den vackra och grönskande parken. Stora fönsterpartier i gavelläge vilket gör lägenheten väldigt ljus. Fönster åt 3 håll. Lägenheten är i mycket gott skick och har stilrena materialval genomgående. Stabil förening med garage i huset och ett av Älvsjös mest attraktiva läge i Långbro Park! Promenadavstånd till T-bana i Fruängen och cykelavstånd till Älvsjö station, där pendeltåg ansluter. Nära till natursköna omgivningar såsom Älvsjöskogen och Långsjön.
Garage finns i huset och hissen går direkt ned, lediga plats finns!

Välkommen till ditt nya drömhem!

Hall
Välplanerad hall med plats för massor av förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Hallen leder vidare in mot sovrum och badrum mot kök och vardagsrum.

Kök & Vardagsrum
Underbart öppen och luftig planlösning med många fönster i 3 riktningar. Skapar ett härligt ljusflöde och känsla med balkongen och den vackra parken utanför. Modernt och snyggt kök som går i ljusa färger, vita köksluckor, vitt kakel och bänkskiva som bryter av i grått. Mycket bra arbetsytor och plats för massor av förvaring i både över- och underskåp. Rymlig matplatsdel som enkelt inrymmer 8 personer. Både kök och vardagsrum har ekparkettgolv och vitmålade väggar. Den maskinella utrusningen består av kombinerad kyl & frys, spishäll, diskmaskin och kopplad fläkt. Vidare in mot vardagsrummet så har man gott om utrymme för rejäl soffgrupp och en mysig läshörna/arbetsplats. Denna del kan även med fördel byggas om till ett eget sovrum. Annars är det ju den underbara balkongen som utmärker lägenheten. Helt oslagbart läge från 3:e våningen ut mot vackra Långbro Park, att man sedan har en solig balkong gör ju inte saken sämre! Att få både balkong mot parken och soligt läge är ytterst ovanligt men desto trevligare.

Sovrum
Stort och fint sovrum med utrymme för dubbelsäng, sängbord och massor av förvaring i skjutdörrsgarderoben. Lugnt och rogivande sovrum som ligger i lugnt och tyst läge. Ekparkettgolv och vitmålade väggar med snygg fondvägg i snygg grön kulör.

Badrum
Fräscht badrum med allt man kan önska sig! Helkaklade ljusa väggar och klinkergolv med golvvärme. I övrigt har man badkar, handfat med spegelskåp ovan, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan och väggfasta skåp för bra förvaring.