BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Lännersta - Saltsjö-Boo

Lokevägen 18A

  • 7 rum och kök
  • 154 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en hemtrevlig och välplanerad villa i barnvänliga Lännersta. Här, i eftertraktade Lännersta, har du nära till havet, natur, förskolor, skolor samt bra kommunikationer. Hemmet har varit älskat och väl omhändertaget av samma familj i nästan trettio år. Men nu är det dags för en ny generation att ta över!

Hemmet har fina sociala ytor på både entréplan och övre plan. I öppen planlösning från vardagsrummet på det övre planet är ett hemtrevligt kök beläget med en stor matplats i anslutning. Från vardagsrumsdelen kommer man ut till den soliga balkongen. Här går det att fälla ut en markis som tak så att detta blir som ett extra rum om sommarhalvåret. Om vinterhalvåret njuter man gärna av den öppna spisen från både soffan och matplatsen.

På varje plan finns dessutom en väl avdelad sovrumsavdelning med badrum i anslutning. På entréplanet är det möjligt att dela av denna del till en egen lägenhet med separat ingång - en möjlig uthyrnings- eller företagsdel. Totalt har hemmet tre duschar och tre toaletter, vilket underlättar för en stor familj att bo här.

En härlig, lummig tomt omsluter villan. Här finns flera trevliga altaner och plats för lek och spring. Två bodar rymmer förvaring och det gör även den tidigare garagedelen. Sammantaget är detta ett generöst och snyggt hem med plats för både den stora familjen och alla vänner som kommer på besök. Driftskostnaderna är låga tack vare två värmepumpar, luft-vatten resp luft-luft i entréplan, som är helt ny.

Välkomna till Lokevägen 18A!