BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Järla gårdsväg 9, 6 tr

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 3784
  • 186
  • 3651
Värdera din bostad

Beskrivning

Söker du något utöver det vanliga?
Välkommen till denna fina 2:a i populära Järla Sjö. Här bor du med fantastisk utsikt över järla Sjö, högst upp i huset och balkong i söderläge med sol hela dagen. Här bor du utan insyn med fönster i tre väderstreck!

Lägenheten har ett trevligt kök med köksluckor i vitt, stänkskydd i vitt kakel och diskbänk. Vitvaror såsom spis i rostfritt, fläkt i rostfritt, kyl/frys i rostfritt och diskmaskin. I köket ryms matplats för 4-6 personer intill trevligt stort fönster. Vardagsrummet är  ljust och stort med högt i tak och utgång till balkong. Balkongen ligger med fantastisk utsikt över Järla Sjö och härligt söderläge där du njuter av solen hela dagen. Här finns en markis monterad som kan ställas in och anpassas för olika typer av väder. Snedtaket tillsammans med takfönstret ger en häftig vindskaraktär. Här ryms soffgrupp och tv-möbel. Målade väggar och parkettgolv. Sovrummet är stort och rymmer dubbelsäng och sängbord. Här finns även mycket bra förvaring i hel garderobsvägg. Badrummet är helkaklat i vitt och blått. Här finns dusch, tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk, toalett, handfat, skåp i vitt och spegel. Trevlig hall med plats för avhängning. till Lägenheten har även vackra fönsterbrädor i sten. Lägenheten har även ett förråd i anslutning till hallen.

Lägenheten ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården. Nära till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15 och eller med Saltsjöbanan till Sickla eller hela vägen ut till Saltsjöbaden.  Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2030.