BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Råggatan 12, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 36 kvm
  • Såld
  • 11851
  • 462
  • 3649
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en mycket välplanerad och supermysig tvåa i populära Brf Axet på lugna och trivsamma Råggatan. Lägenheten är i ett gott skick med nyrenoverat badrum och kök samt har flertalet bevarade charmdetaljer så som klädkammare och vackra fönsterbrädor i natursten. Genomgående fina trägolv och ljusmålade väggar.

I denna tvåa finner ni ett luftigt vardagsrum med gott om plats för soffa, övrigt möblemang samt matbord invid fönsterpartierna. Från vardagsrummet nås det lummiga sovrummet med plats för säng, förvaring och övrigt möblemang. Charmigt läge med grönskande träd utanför som ger ett insynskyddat läge. Planlösningen är optimal för dess yta och har ett nyrenoverat kök 2016 med gott om förvaring bakom vita luckor och generöst med arbetsyta. Här finns maskinell utrustning så som, ugn, spis, integrerad kyl/frys och fläkt. Lägenheten har ett fräscht och helkaklat badrum med wc, handfat, spegelskåp och dusch med glasdörr. Hallen är välkomnande med bra med yta för förvaring. Lägenheten har en klädkammare som nås från vardagsrummet samt källarförråd och gemensam tvättstuga i samma byggnad.

Här bor ni i attraktiva kvarter i direkt närhet till såväl Årstavikens promenadstråk och badbrygga, som stadspuls, bra kommunikationer och nöjen. I Skanstull, några minuters promenad bort finns all tänkbar shopping, restauranger och bra mataffärer. Årsavgiften har inte höjts sedan år 2004.

Välkommen!

- Mycket välplanerad 2:a i lugnt område
- Fina bevarade 30-tals detaljer
- Välplanerat sovrum med förvaring
- Helkaklat badrum
- Lummig innergård med härlig grönska?
- Utmärkta kommunikationer med  buss 3 och 4 och 5 minuters promenad till Skanstull

 HALL
Entré i välkomnande hall. Här finns goda avhängningsytor, fint klinkergolv och ljusmålade väggar. Från hallen nås lägenhetens badrum, vardagsrum och kök.

VARDAGSRUM
Väl tilltaget vardagsrum med plats för både soffa och matplats intill fönstret. Ljusa väggar och fint genomgående trägolv. Stort fönsterparti med gott ljusinsläpp mot lugna Råggatan.

KÖK
Mycket trevligt och välplanerat kök med bra arbetsytor och förvaring i över och underskåp. Vita luckor och fin bänkskiva med ovan vitt kakel. Utrustat med spis, ugn och integrerad kyl och frys. Intill köket nås sovrummet.

SOVRUM
Otroligt mysigt sovrum med plats för säng, skrivbord och garderober. Smart förvaringslösning som slukar mycket förvaring.

BADRUM
Renoverat badrum från 2015 med vitt kakel och grått klinkers på golv. Badrummet är utrustat med WC, handfat med spegelskåpt samt golvvärme.

FÖRRÅD
Till bostaden hör ett källarförråd som ligger i samma hus.