BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariefred

Mejerivägen 9

  • 6 rum och kök
  • 145 kvm
  • Såld
  • 5527
  • 646
  • 8041
Värdera din bostad

Beskrivning

"Bullerbykänsla" 37 minuter från Stockholm!
Hjärtligt välkomna till det mest barnvänliga området i Mariefred. Bara 5 minuter från tågstationen som tar dig till Stockholm på endast 37 minuter. Här bor du idylliskt med gröna ängar framför huset och med cykelavstånd in till pittoreska stadskärnan. Vackra Hjorthagen breder ut sig framför altanen och på sommarhalvåret puttrar ångloket förbi och stannar vid Marielundsviken. Badbrygga, båtplats och bastu har du 4 minuter gångväg från dörren. I ett optimalt planerat hus med härligt ljusinsläpp genom fönster från golv till tak har du ditt drömboende!

Tomt
Omgiven av grönska på en insynsskyddad tomt står detta vackra hus. Förutom den stora altanen på baksidan av huset har man också en uteplats längs husets långsida. Gräsmatta med vacker lekstuga som ser ut som huset i miniatyr. Längs husets andra långsida finns en praktisk Carport och en grind som leder in till förrådet samt en till gräsmatta där det finns plats för studsmatta. 

Nedervåningen (vattenburen golvvärme på hela nedervåningen). 

Hall
Välkomnande hall där man direkts möts av ljuset. Vacker blåvit tapet och en ingång till en klädkammare för maximal förvaring. Gott om plats för både ytterkläder och skor. Praktiskt med klinker på golv. 

Vardagsrum
Två trappsteg ner från köket finner man vardagsrummet som badar i ljus tack vare sina stora fönster från golv till tak. Takhöjden är hela 3,5 meter vilket gör rummet luftigt och effektfullt. Här har man gott om plats för både matplats och soffhörna. Vitt vackert trätak och parkett på golv. Träpanel på väggarna i matsalen. Braskaminen är centralt placerad och blir navet i rummet. 

Kök
Öppet och socialt kök- och matplats invid panoramafönster. Kök från Vedum med massiv bänkskiva i ek. Vitvaror från Electrolux samt inbyggd kaffemaskin från Miele.

Sovrum/pysselrum/kontor
Invid köket finns ett rum som idag används som lekrum. Här finns ett fönster och skulle också passa perfekt som kontor eller sovrum. Detta rum går också att öppna upp mot köket om man vill förlänga köket. 

Tvättstuga med groventré
Tvättstuga med ytterdörr. Tvättbänk med ho ovanför tvättmaskinen och torktumlaren. Kakel på golv och ljusa väggar. 

Badrum
Helkaklat badrum i harmonisk grön ton på väggarna och vitt kakel på golvet. Dusch med vikväggar i glas. Handfat, wc och handdukstork. Mysigt med ett mindre fönster för ljusinsläppet. 

Övervåning
Via den vackra trappan når man övervåningens vardagsrum som dessutom går att dela av för den som behöver ett extra sovrum. 

Badrum med extra allt
Smakfullt nyrenoverat badrum med jaccuzibadkar, dusch med vikväggar av glas, dubbelho, bastu samt separat toalett som går att stänga om. Grått klinker på golv och vitt kakel på väggarna. 

Sovrum 1
Stort och härligt sovrum i i anslutning till både badrum och walk-in-closet. Vackra pardörrar av glas ut till den franska balkongen som vetter mot grönska och lugna gatan. Detta stora sovrum rymmer större dubbelsäng samt skrivbord om så önskas. Parkettgolv och vacker blåmönstrad tapet. 

Sovrum 2&3
Två perfekta rum som ligger i fil med utsikt över dom vackra ängarna. Rummen är lättmöblerade med plats för både säng, förvaring och skrivbord.