BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad - Södermalm - Stockholm

Pollargatan 24 6/6 tr

  • 2 rum och kök
  • 70 kvm
  • Såld
  • 21378
  • 1734
  • 5596
Värdera din bostad

Beskrivning

Måste ses, fantastisk 70 kvadratare med exklusiva tillval och uteplats högst upp i huset med fina vyer att titta ut emot. Bostadens måste upplevas på plats!

En av områdets exklusivaste 2:a som går att göra om till en 3a för den som vill. Bostaden är placerad högst upp i huset i  en hörna som medför fina ljusinsläpp och sjöutsikt från bägge håll. Fördel med att bo högst upp är ljusinsläppet, ogenerat läge och att det alltid är tystare då du inte kan störas av grannar ovan dig. Planlösningen är optimal och rikligt utrustat med tillval. Stora öppna rum samt en möblerbar öppen balkong med sol hela förmiddagen. Fantastiskt område där man bor granne med natur och vatten. 

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen, med praktisk klinker på golvet, som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt förvaring i form av skjutdörrsgarderober. Vidare in i bostaden når man kök och vardagsrum som ligger i öppen planlösning mot varandra. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som enkelt rymmer större soffgrupp, tv-möbler och stort matbord för större middagsbjudningar. Från vardagsrummet når man bostadens vackra balkong. Balkongen är perfekt för avkoppling, en måltid eller häng runt grillen. Balkongen är stor och rymmer en sittgrupp, grill och gröna växter.

Köket erbjuder mycket goda arbets- och förvaringsutrymmen. Ljusgrå skåpsluckor och bänkskiva i påkostad vit kvartskomposit. Den maskinella utrustningen består av en fullstor kyl och frys i rostfritt stål, inbyggd micro och varmluftsugn i bekväm arbetshöjd, diskmaskin och extra bred induktionshäll. Stor matplats med plats för familj och gäster.

Bostaden har ett väl tilltaget sovrum som rymmer stor dubbelsäng och har välplanerade garderobsutrymmen och med ytterligare förvaringsmöjligheter i intilliggande walk-in-closet. Klädkammaren är utrustad med praktiskt ELFA garderobssystem och även ett fönster som ger ett fint ljusinsläpp. 

Stort och fräscht badrum i tilltalande färger med grått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, duschhörna, handfat, handdukstork, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Bra arbetsyta ovan maskinerna och bra förvaring i form av skåp ovantill.

Båtplats kan man ställa sig i kö för i området. Med båt kan du ta dig till mysiga ställen som tex Vaxholm, Fjäderholmarna, Artipelag och Sjökrogen vid Grand Hotel vid Saltsjöbaden med en mysig färd på någon 30-60 min. 

Ett förråd tillhör bostaden på ca 4 kvm. 

Detta är en fantastisk bostad som ni inte får missa. Varmt välkomna på visning.

- Lyxig och generös 70 kvm i attraktivt läge i de populära delarna av Sjöstan
- Hörnlägenhet högst upp i huset
- Öppen balkong som nås från vardagsrummet
- Till bostaden ingår ett förråd om ca 4 kvm
- Parkering i garage går att hyra
- Gym, restauranger, mataffär, systembolag finns inom gångavstånd
- Pendelbåt mot Nybrokajen finns