BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna / Råsunda

Virebergsvägen 3, 1tr

  • 2 rum och kök
  • 60.7 kvm
  • 3.020.000 kr / Såld

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerade 2a i populära och grönskande Vireberg!

Väl inne i lägenheten finner du härliga umgängesytor i en välplanerad planlösning där smakfulla ytskikt kombineras med ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Luftigt och inbjudande. Bostaden är dessutom insynsskyddad av endast grönska som utsikt och har fantastiskt stor och härlig en möblerbar balkong i härligt sydöstläge vilket innebär sol från tidig morgon och fram mot eftermiddag. Vardagsrummet inrymmer gott om plats för både soffgrupp och matsalsbord.

Trevligt och rymligt kök med gott om plats för matplats för 2-4 personer. Här har ni fina originalskåp luckor i ljus färg och fräscha vitvaror som bytts ut eftersom. Funktionellt med gott om arbetsytor och förvaring i flera skåp samt både skafferi och städskåp i original. Badrummet är nyligen renoverat och i ett helkaklat och stilrent utförande med praktisk duschvägg i klarglas, kommod. Gott om förvaring finner ni i hallen via inbyggd förvaring och rymlig walk-in-closet.

Bostadens läge i Råsunda är i det närmaste perfekt. Fastigheten ligger nära lugna villakvarter men en kort promenad tar dig till Stråket och Råsunda torg med affärer, restauranger och pubar. Kommunikationer finns både runt hörnet i form av buss och tvärbana men framförallt i Solna Centrum dit det tar mindre än fem minuter att gå. Solna Centrum har drygt hundra butiker och stort utbud av all tänkbar service. En promenad om ca 15 min tar dig till Sundbybergs C som är känd för sin mysiga småstadskänsla. Även här finner du butiker och flertalet kommunikationsmöjligheter.

I närheten finns dessutom Skandinaviens största shoppingcenter Mall of Scandinavia samt nationalarenan på promenadavstånd. För den som söker rekreation är det med ett centralt läge som detta nära till det mesta som Solna har att erbjuda. Vad sägs om de trevliga promenad- och joggingstråket kring Råsta- och Lötsjön, den fantastiska Hagaparken eller varför inte den vackra strandpromenaden längs med södra Solna som tar er in mot staden via bl.a Pampas Marina.

En bostad att längta hem till - varmt välkommen på visning!

- Inflyttningsklart boende som passar både singel och par!
- Renoverat badrum i stilrent och helkaklat utförande
- Rymligt och rofyllt sovrum med gott om plats för dubbelsäng
- Stor balkong utan direkt insyn med skön förmiddagsssol
- Fräscht kök med fina vitvaror och plats för matbord
- Stabil förening med låga avgifter
- T-bana några minuter från bostaden. 
- Till lägenheten hör ett källarförråd.