BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Östgötagatan 75, 5tr

  • 2 rum och kök
  • 62 kvm
  • Såld
  • 15100
  • 182
  • 4902
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust sekelskiftesboende anno 1914 högst upp i huset med magisk balkong och genomgående planlösning samt generös takhöjd. Här bor du på bästa adress mitt i populära SOFO!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt såsom originalgolv i furu, snickerier och ursprungsdetaljer samt flera stora fönsterpartier i två väderstreck som ger härligt ljusinsläpp.

Luftigt vardagsrum med goda sällskapsytor och matplats intill köket som är i toppskick med komplett utrustning inkl. diskmaskin och exklusiv stenskiva i grön marmor. Badrummet är helkaklat och fräscht med dusch. Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng, goda förvaringsmöjligheter och anslutning till balkong.

Stabil och välskött förening med god ekonomi och de stora renoveringarna genomförda. Grönskande innergård finns att tillgå för medlemmarna. Den här lägenheten måste upplevas på plats, välkommen!

- Sekelskiftesdröm anno 1914

- Magisk balkong

- Högst upp i huset

- Bästa adress mitt i SOFO

- Fungerande kakelugn

- Toppfin och ljus

- Generös takhöjd

- Genomgående planlösning

- Fönster i två väderstreck

- Bra förvaringsmöjligheter

- Vackra renoverade ytskikt

- Stora fönsterpartier

- Välskött fastighet

- Grönskande innergård

- Stabil Brf