BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Nytorget

Katarina Bangata 37

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 12576
  • 13676
  • 5031
Värdera din bostad

Beskrivning

Ställer du höga krav på ditt boende är detta rätt lägenhet för dig. Alla stora renoveringar så som stambyte är genomfört. Här erbjuds allt från sekelskiftesoriginal till moderna och exklusiva materialval.. mitt i hjärtat av Södermalm!

Välkomnande och rymlig hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. Gott om plats för förvaring och avhängningsytor i direkt anslutning till entrén. Säkerhetsdörr är installerad. Lättmöblerat och ljust vardagsrum med stora fönster och generös takhöjd om 3 meter som bidrar till lägenhetens charm och rymd. Rymliga fönster som vätter mot områdets grönskande allé. Gott om plats för matplats för sällskap om ca 4-6 personer, soffgrupp och övrigt möblemang. I rummet finns dessutom inbyggd bokhylla som bidrar till lägenhetens sekelskiftscharm. Sovrum med ljudisolerade industriglasvägg och tillhörande mörkläggningsgardiner. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till social samvaro. Modent kök från 2018 med förvaring upp till tak. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, häll med tillhörande ugn och fläkt samt diskmaskin. Gott om plats för förvaring och arbetsytor. Badrum för dig som stället höga krav på yta och exklusivitet. Topprenoverat och stambytt från 2020. Utrustat med dusch, wc, handfat med kommod och golvvärme.

Här bor man mitt på Södermalm med Nytorget som närmsta granne. På Nytorget erbjuds ett flertal moderna restauranger, caféer, matbutiker och affärer. Med en kort promenad nås Vitabergsparken och promenadstråk längs Hammarby sjö. Mycket goda kommunikationer via tunnelbana (grön linje) och bussar.


- Topprenoverad
- Sekelskifte
- 3 meter i takhöjd
- Exklusivt och stambytt badrum
- Disponeras som 2:a
- Nytorget som närmsta granne
- Hjärtat av Södermalm
- Mycket välskött bostadsförening