BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sickla/Alphyddan

Alphyddevägen 9

  • 1 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 12240
  • 434
  • 2620
Värdera din bostad

Beskrivning

 

Söker du en bostad med högt läge och panoramavy? Vill du även ha balkong, hiss, parkeringsplats och helst allt detta i en stabil förening? Vill du dessutom ha en nyrenoverad bostad i toppklass? Då har du hittat rätt! På tionde våningen i mysiga kvarter finns detta förstklassiga boende med sagolik vy över trädkronor och vatten. På balkongen kan du luta dig tillbaka och njuta av en oas i östligt läge och en milsvid utsikt över Järlasjön och Östersjön som glittrar ikapp sommartid. På berget framför dig kan du bjuda in dina vänner till grillning i solnedgången samtidigt som du har  båthamn och strandpromenad enbart en bit från bostaden. Föreningen har bastu och bubbelpool i samma port. 

 - Kök 2016. Utrustat med kombinerad varmluftsugn/mikro, fullhöjd kyl/ frys, fläkt, häll, dubbla porslinshoar och en diskmaskin som gör vardagen bekvämare

-Badrum renoverat 2016 och inrett med kakel och klinkergolv med golvvärme. Utrustat med handfat med spegelskåp ovantill och kommod undertill , vägghängd WC och lyxigt badkar med tassar och dusch i enhetlig stil.

- Alla tak och väggar målades 2016 + nya lister från samma tidpunkt

- Parkettgolv och praktiska klinkergolv

-Golvvärme, i hall kök och badrum

- Vindsförrådom 15 kvm med snedtak

-Källarförråd om ca 5 kvm med full takhöjd

-Två tvättstugor i källaren utrustade med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare och 1 torkrum i vardera tvättstuga

 Att din oas dessutom har ett fantastiskt läge är bara att gratulera till! Från bostaden tar du dig med en kick till stan. Bussen ligger ca 220 meter från porten och därifrån är det enbart 10 minuter till Slussen. Tar du istället tvärbanan är det   ca 270 m och 3 hållplatser till Södermalm.