BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Hildebergsvägen 10, 1tr

  • 1.5 rum och kök
  • 46 kvm
  • 2.700.000 kr / Såld

Beskrivning

På mysiga Hildebergsvägen ligger denna ljusa, tilltalande och perfekt planerade 1,5:a. Bostaden har ostört gårdsläge och stora fönsterpartier som ger underbar och fri utsikt över den lummiga gården. Här finns även utgång till en stor balkong med underbar utsikt som man med fördel kan njuta av sköna sommarkvällar. Lägenheten kan med enkla medel konverteras om till en väldisponerad mini 2:a.

Lägenheten är modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor samt lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Genomgående behagliga färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett bra läge i Kajen. 

Här har man närhet till det mesta. Här finns kort gångavstånd till kommunikationer, service, promenadstråk, lekplatser samt skolor och förskolor. På ca 5 minuters promenad når ni Årstabergs pendeltågsstation samt tvärbana. Nära porten går även buss 145 och 160 som tar en till Liljeholmens Centrum och i andra riktningen mot Älvsjö station och Gullmarsplan. Bekvämt gångavstånd till både Liljeholmens Centrum och Södermalm. Liljeholmsgallerian har all tänkbar service med ett brett urval av butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek. Här finns också anslutning till t-bana, tvärbana och bussar.  

Här trivs man och det är bara att flytta in!

Generellt om lägenheten

Vardagsrum - Fokus på umgänge
Rymligt vardagsrum i öppen planlösning med gott om plats för såväl soffgrupp som för matbord och övrigt passande möblemang. Rummet är ljust och luftigt och karaktäriseras av de stora fönsterpartierna som vetter mot gården. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Balkong - sommarens räddning
Från sovrummet når man en stor balkong som ligger med fri utsikt över gården. Balkongen har bästa solläge med härlig kvällssol. Här kan med fördel njuta av sommaren ostört med plats för matbord eller loungemöbler. 

Hemtrevligt kök - Plats för stora sällskap
Hemtrevligt och stilrent u-kök med fokus på njutning och umgänge. Här har man öppen planlösning mot vardagsrummet och matplatsen vilket skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har goda förvaringsytor bakom vita luckor, bänkskiva i massiv ek med ljust kakel ovanför. Köksutrustningen består av diskmaskin, kyl/frys, spis, samt fläkt. Allt i rostfritt från välkända fabrikat. Smidig "bardel" som både erbjuder avskärmning samt extra förvaringsmöjligheter. 

Sovdel
Rofyll sovdel med gott om plats för dubbelsäng. Ytan ligger i ostört läge med generösa fönsterpartier och glasad dörr ut till balkongen som medför härligt ljusinsläpp. Intill finns även perfekta förvaringsytor via två inbyggda garderober. Sovdelen går med enkla medel att skärma av från vardagsrummet med t.ex. en vägg eller annan lösning. 

Badrum 
Smakfullt badrum med helkaklade väggar i vitt och grått klinkergolv med golvvärme som bryter av på ett stilfullt sätt.  Badrumsutrustningen består av wc, handfat, spegel och dusch. I badrummet finns även praktiskt förvaring samt en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. 

Hall
Inbjudande hall som erbjuder plats för avhängning och skoställ. Förvaringen är den bästa med stor klädkammare som rymmer säsongens alla kläder. 

Förråd
Till lägenheten hör ett bra förråd.