BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka Strand

Fabrikörvägen 4A

  • 2 rum och kök
  • 79 kvm
  • Såld
  • 10841
  • 11215
  • 7568
Värdera din bostad

Beskrivning

Visning 26/4 12:30- 13:15!

En bostad för dig som vill ha det lilla extra! Välkommen hem till denna trevliga och påkostade bostad i Nacka Strands omtalade projekt No. 4.

Här möts man direkt av en välkomnande hall med gott om utrymme för avhängning. Vidare in i bostaden finns bostadens hjärta, det stora vardagsrummet med två enorma fönsterpartier från golv till tak som erbjuder generöst ljusinsläpp och kompletterar den höga takhöjden perfekt. Mer rymligt blir det inte! Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till fina stunder för hela sällskapet. Hela bostaden bortsett från badrummet värms upp med vattenburen golvvärme. Badrummet värms upp med elektrisk komfortvärme i golvet.

Köket är exklusivt och speciellt framtaget för just projektet med läcker industrikänsla som går i en grå ton med bänkskiva i natursten. Köket är fullt maskinellt utrustat med induktionshäll, ugn, diskmaskin och kyl/frys.

Väl tilltaget sovrum där man får plats med allt och lite till. Fönsterparti från golv till tak präglar även sovrummet som också har en mycket generös walk-in closet.

Med båtfärjan Sjövägen kan du med SL ta dig till Nybroviken, Frihamnen och Lidingö. Buss 443 som du når runt hörnet tar dig till Slussen på bara 10 min. En förlängning av tunnelbanan planeras i närheten.

 

Generellt om bostaden

- Exklusiva materialval
- Golvvärme i hela bostaden
- Väl tilltagna rum
- Generös takhöjd
- Fantastisk planlösning
- Fönster från golv till tak
- Goda förvaringsmöjligheter
- Förening med egen bio, övernattningslägenhet och kylrum för matleveranser
- Närhet till kommunikation & service