BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Finnboda

Finnboda Kajväg 4B

  • 4 rum och kök
  • 89.5 kvm
  • Såld
  • 13855
  • 876
  • 8660
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina 4a med radhuskänsla. Bostaden erbjuder en optimal planlösning, stora och öppna rum samt en härlig uteplats. Bostaden ligger perfekt beläget med direkt närhet till havet samt med snabba kommunikationer in till city på bara några minuter. Är ni ute efter det lilla extra så har ni hittat rätt. Detta är en bostad ni inte får missa!

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den ljusa och trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter och förvaring. Via hallen når man lägenhetens rymliga och lyxiga walk-in-closet med Elfa-utrustning som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Vidare in i bostaden kommer man till det öppna och trevliga vardagsrummet med härligt ljusinsläpp som är lägenhetens mittpunkt och den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet har en modern öppen planlösning mot köket och erbjuder goda sociala ytor. Här är lättmöblerat och det ryms enkelt en större soffgrupp, matbord och annat möblemang. Från vardagsrummet kommer man ut till den härliga och rymliga uteplatsen. Här får man enkelt plats med loungemöbler, grill och matgrupp.

Mycket fräscht och stilrent kök med ljusa skåpsluckor från Vedum och med bra förvaring och arbetsutrymmen. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll, vinkyl samt inbyggd micro och ugn. Stor matplats med möjlighet att bjuda hem många gäster.

Bostaden har tre sovrum. Masterbedroom är rymligt och har även en stor skjutdörrsgarderob med Elfa-utrustning. De två andra sovrummen är också generöst tilltagna där det enkelt ryms större säng, förvaring och annat möblemang.

Bostaden har även två badrum. Det lite större badrummet är helkaklat i tilltalande färger. Badrummet är utrustat med behaglig golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare, elektrisk handdukstork, vägghängd WC, badkar och handfat. Bostadens andra badrum är också helkaklat och utrustat med wc, elektrisk handdukstork, golvvärme samt dusch. Varmt välkommen på visning!

 

- Välplanerad 4:a med radhuskänsla.

- Stor och härlig uteplats där man enkelt får plats med loungedel och grill.

- Direkt access till stor innergård med bord och lekytor,

- Social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

- Två badrum med både dusch och badkar.

- Förråd på 4 kvm i direkt anslutning till lägenheten.

- Inom föreningen finns övernattningslägenhet samt en bastu som enkelt rymmer 10-12 personer.

- Perfekt läge i lugnt område med närhet till City, ICA, restauranger och caféer.