BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö centrum

Solberga Ängsväg 19 1tr

  • 3 rum och kök
  • 62 kvm
  • 2.000.000 kr / Såld
  • 424
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna ytterst välplanerade lägenhet vars välutnyttjade ytor bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. En inglasad rymlig balkong som dessutom blir ett extra rum att njuta av tillsammans med nära och kära under vår, sommar och höst – harmoni är ordet!

Här möts man av en social planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Badrummet är riktigt fint renoverat år 2011 - modernt och elegant. Köket är smart planerat med generösa fönsterytor som i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Ett boende att trivas i året runt!

Brf HSB Kupan är en väl fungerande kollektiv bostadsrättsförening med människor i alla åldrar. Att bo i Kupan betyder många nya möjligheter för socialt umgänge – så mycket du önskar! Till exempel får du många nya grannar och kompisar till barnen och har tillgång till stora ytor och många aktiviteter – vilka förstås kan förändras – i lekrum, ungdomsrum, verkstad, keramik-, sy- och målarrum, med mera. Du slipper laga middag under veckans alla vardagar om du vill, utom ibland. För kollektivet betyder också skyldigheter, som att du måste delta i matlagning, servering, disk och husets övriga skötsel. Men lugn, det du inte kan kommer du få fina möjligheter att lära dig. I föreningens restaurang / matsal serveras middag varje vardagskväll under skolterminerna till en mycket billig penning, priser (45 kr vuxna och 0-25 kr för barn, beroende på ålder, samt 25 kr för restportion)

Ett kollektivboende när det är som bäst – ända sedan HSB Stockholm byggde Brf Kupan som sitt första kollektivhus 1986 – är detta verkligen ett socialt och unikt boende på många sätt!

VARDAGSRUM
Ett vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Ekparkett på golvet, tapetserade väggar. Från vardagsrummet har man ingång till båda sovrummen och balkongen.

BADRUM
Ett renoverat fint badrum med fint kakel och klinker. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ samt ett extra rymligt duschutrymme. Badrumsskåp med god förvaring och spotlight.

KÖK
Ett fint och smart planerat kök med fokus på matlagning. Ett kök var funktionaliteten står i centrum - mästerkocken har verkligen plats för att briljera. Köksutrustningen består av kyl/frys, ugn (dubbel sådan, med över och underugn), spishäll, diskmaskin samt en spisfläkt. 

SOVRUM 1 & 2
Två rofyllda sovrum med fönster mot lugnt promenadstråk. I rummen finns plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. För förvaring finns plats för garderober.

HALL
Välkomnande hall med mycket bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av garderobslänga.  

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett bra förråd med ingång från trapphuset i samma vångsplan - lättillgängligt och smidigt.