BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sickla - Nacka

Alphyddevägen 35

  • 2 rum och kök
  • 59.5 kvm
  • Såld
  • 9325
  • 758
  • 1374
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna 2:a om 60 kvm på 7:e våningen med inglasad balkong i västläge ( Möjlig 3:a se alternativ planlösning). Här bor du i en trivsam förening med stabil ekonomi och närhet till både natur och stadspuls. Med bussen når du slussen på endast några minuter. Denna port är bland de bästa då den har direkt utgång till trappan som leder ner till kommunikationer.

När man kommer in till bostaden välkomnas man av en rymlig hall som erbjuder god plats för avhängning och förvaring i form av helvägg med garderober. Vidare in i bostaden nås det nyrenoverade köket med vita köksluckor, vitt kakel och bänkskiva i svart sten. Här finns inbyggd ugn, spishäll, integrerad diskmaskin, kyl/frys, bra förvaring och arbetsytor och stor köksö som följer med lägenheten med plats för 4-6 personer. Härlig utsikt att avnjuta oavsett tid på dygnet. Intill ligger vardagsrummet som rymmer både soffgrupp, tv-möbler, arbetsytor samt matplats. Här går att avskilja med en vägg för att skapa en 3:a. Vackert parkettgolv och vitmålade väggar. Härifrån nås den inglasade och möblerbara balkongen. Här njuter du av solen från lunch till solnedgång överblickande Globen, Hammarbybacken, Sjöstaden och City. Sovrummet är vältilltaget med plats för dubbelsäng och ytterligare garderober om så önskas. Badrummet är helkaklat i vitt och grått. Här finns dusch med duschvägg i glas och handfat med kommod.

Föreningen är en stabil HSB förening med mycket bra ekonomi och endast 1856 kr i kvm/lån. 

Alphyddan ligger naturnära och har ett centralt läge med bra kommunikationer. Med buss kan du lätt ta dig in till Slussen på endast 5 minuter. Även tunnelbanans blå linje kommer trafikera Nacka. Intill Alphyddan ligger Sickla köpkvarter där du hittar allt från shopping till mataffärer, restauranger och klätterhall.