BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna - Skytteholm

Ankdammsgatan 31 2tr

  • 2 rum och kök
  • 62 kvm
  • 2.950.000 kr / Såld

Beskrivning

Kontakta mäklaren för visning!

Välkommen till denna mycket fina lägenhet belägen i Skytteholm - Solna. Smakfullt renoverad 2020 - bara flytta in njuta direkt! Generös 2a på hela 62 kvm, härlig balkong i bästa sydvästläge, toppskick och mycket välplanerad är det som bäst beskriver ditt nya hem! Här får man en fin lägenhet som renoverats med varsam hand. Bra storlek på samtliga rum, ljust luftigt med generösa fönster. Lägenheten ligger med en kort promenad till Solna centrum var butiker, t-bana och service finns. Stabil bra förening. Ett boende att trivas i året runt!

Kök – hemtrevligt och charmigt
Mycket hemtrevligt kök i absolut toppskick från 2020, perfekt för mästerkocken! Köket är modernt med bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Köksutrustningen består av spishäll, spisfläkt, kyl/frys samt inbyggd ugn och micro. 

Vardagsrum – underbar atmosfär
Underbart vardagsrum med en härlig atmosfär som karaktäriseras av de generösa fönstren som släpper in ljus och den grönskande utsikten - harmoni är ordet. Utgång till balkongen i bästa sydvästläge - solen värmer alltså under stora delar av dagen och mot kvällen - verkligen en plats att njuta på. I rummet finns gott om plats för både soffgrupp och övrigt passande möblemang.

Sovrum – rogivande och lugnt
Rogivande och fint sovrum, bra med plats för dubbelsäng och fönster ut mot lugna omgivningar och helt utan insyn.  Ekparkett och målade väggar. Bra med plats för garderober om så önskas. 

Badrum – rymligt och fräscht
Väldisponerat stambytt badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av badkar, toalett, tvättställ med tillhörande underskåp. 

Hall – välkomnande och funktionellt
Välkomnande generös hall som öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt och här möts man direkt av dess charm och vackra ekparkettgolv. Bra med plats för avhängning av ytterkläderna finns samt fint med plats för ytterligare förvaring möjligt. 

Förråd
Till lägenheten hör ett bra förråd på ca 4 kvm.