BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Fridhemsgatan 10B

  • 2 rum och kök
  • 53 kvm
  • Såld
  • 12726
  • 332
  • 6453
Värdera din bostad

Beskrivning

Eftertraktad tvåa (möjlig trea) invid natursköna Norr mälarstrand!

Varmt välkommen till en 1920-tals pärla på bästa läge invid Norr Mälarstrand. Fyra trappor upp i detta vackra hus finner vi en välplanerad tvåa (Möjlig trea) om 53 kvm med många bevarade detaljer så som vacker parkett och spröjsade fönster. Tilltalande planlösning som med separat kök och vardagsrum samt ett luftigt sovrum! Pricken över i är balkongen i soligt läge  som vetter mot föreningens lummiga innergård.

Lägenheten är i ett genomgående fint skick med helkaklat badrum och fullt utrustad kök. Köket är i bra storlek och erbjuder både gott om arbetsytor samt förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av integrerad diskmaskin, induktionshäll, ugn samt kyl/ frys. En matplats ryms även för 4-6 personer. Via lägenhetens vardagsrummet nås balkongen som är belägen i soligt läge  och har utsikt mot föreningens lummiga innergård och dess vackra fasader. Förvaring finns i en klädkammare i hallen. Badrummet ligger i hallen och erbjuder wc, handfat, dusch samt tvättmaskin. Ett separat källarförråd hör till lägenheten.

Här bor du med ypperligt läge på Kungsholmen med närhet både till kommunikationer från Fridhemsplan med två tunnelbanelinjer, flertalet bussar samt flygbussar till och från både Bromma och Arlanda. Fridhemsplans breda utbud av matbutiker, affärer i Västermalmsgallerian, gym, systembolag med mera finns runt husknuten och en kort promenad bort ligger mysiga Kungsholmstorg. Njut av naturen och promenera längs den populära och vackra sträckan vid Norr Mälarstrand där bland annat omtyckta Mälarpaviljongen huserar sommartid.

- Tvåa som enkelt görs om till en trea
- Tidstypiska detaljer välbevarade 
- Optimal planlösning med separat kök och vardagsrum 
- Balkong belägen i soligt läge mot grönskande innergård
- Vackra spröjsade fönster 
- Extra förvaring i en klädkammare
- Välskött brf med mycket god ekonomi
- Tillhörande separat källarförråd 
- Nära service och kommunikationer