BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Krokhöjden - Saltsjö-Boo

Nåttarövägen 34

  • 5 rum och kök
  • 127 kvm
  • Såld
  • 7869
  • 76
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till en fristående enplansvilla i populära Krokhöjden med trädgård i perfekt sydvästläge. Ljus och smakfull interiör med stora fönsterpartier och murad öppen spis. Köket ligger i öppen planlösning med vardagsrummet. En köksö blir den självklara samlingspunkten. 

Trädgården är skyddad och grön med uteplats under tak och dessutom ett stort soldäck. Stora förråd - varav ett möjligt gästrum, garage och parkering. Detta är ett tryggt boende på en återvändsgata intill natur med fina promenadvägar och badvänliga sjöar. Gångavstånd till förskola, skola, service och bussar.

Hall
En bred och rymlig hall med bra plats för ytterkläder och skor. Här finns även städskåp samt en garderob. Golvet har grå klinkers och väggarna vitmålad panel. 

Vardagsrum
En stor fönsterhörna mot altan och trädgård förlänger rummet ut mot naturen utanför. I rummets inre hörna är den murade öppna spisen placerad. Denna har en spiskassett från Roslagsspis. Golvet har en lackad original ekparkett och väggarna är vitmålade. 

Kök och matplats
I öppen planlösning mot vardagsrummet finns det luftiga köket med en köksö placerad i mitten. Ljusa köksluckor och bänkskivor i ek med grå mosaik ovan. Utrustning: Induktionshäll, spisfläkt, kyl och frys (2011), diskmaskin, varmluftsugn och microvågsugn.  

Väggarna är ljust målade och golvet gråmålat (ovan en askparkett). 

Inre hall
Hallen leder till den privata delen av huset med sovrum och badrum. Här fortsätta samma golv som i köket. På motsatt sida hallen finns en rymlig klädkammare.
 

Sovrum 1
Alla de tre sovrummen är rejält tilltagna. Detta är de minsta av de tre. Rummet har ljust målade väggar, laminatgolv och tre garderober.  

Sovrum 2 
Även detta rum har laminatgolv och väggarna är ljust målade. Tre garderober återfinns bakom draperi. 

Sovrum 3
Ett ljust rum med en altandörr som leder ut till trädgården. Tapetserade väggar och laminatgolv. Rymlig garderob bakom skjutdörrar i frostat glas. 

Badrum
Ett stort öppningsbart fönster ger ett ljust och behagligt badrum. Väggarna är kaklade i vitt och blått och golvet har ljusa klinkers med elektrisk golvvärme. Här finns badkar, wc, handfat, bidé och badrumsskåp. 

Gästtoalett
Invid entrén finns denna gäst-wc med halvkaklade väggar och klinkers på golvet. Wc och handfat. 

Tvättrum med dusch och bastu
Detta rum har bra arbetsytor och dessutom en dörr mot villans baksida så att det kan fungera som en groventré. Perfekt även om man önskar hänga tvätten ute, men utom synhåll från altanen. Under en tvättbänk med ho finns tvättmaskin från Whirlpool (-05) och torktumlare. I en nisch finna en mycket rymlig dusch. 

Väggarna är kaklade och på golvet ligger klinkers med elektrisk golvvärme. Bastun är mycket rymlig och har ett aggregat från -08 och en dörr från -08. 

Garage och gästrum/förråd
Dessa två utgör tillsammans 30 kvm och är väl isolerade, har el indraget och elradiatorer. Garaget har en  automatisk garageport (-10). Framför garaget finns en asfalterad yta med plats för 2-3 bilar. 

Rummet bakom garaget har entré från altanen och här finns en extra frys. Detta rum kan med fördel användas som gäst-/arbets- eller tonårsrum. 

Taxerad yta är 127 kvm boyta och 0 kvm biyta. Det som här nämns som en biarea på 30 kvm syftar på denna byggnad, även om det rätteligen ej kan kallas för biarea då det är en separat byggnad.