BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariefred- Slottsbrinken

Ryborgsvägen 10

  • 5 rum och kök
  • 104 kvm
  • Såld
  • 4698
  • 240
  • 6203
Värdera din bostad

Beskrivning

Mariefred mysigaste 60-tals hus!

Accepterad nivå!
Välkommen till den perfekta 60-talsvillan med många vackra originaldetaljer bevarade. Här bor man på en lugn gata, i ett välbevarat hus med lummig och lättskött tomt. Förutom den sociala uteplatsen som erbjuder sol från morgon till kväll finns stor gräsmatta och stenlagda gångar. Huset är perfekt disponerad med 3 sovrum på ovanvåningen, två toaletter, härligt kök och stort vardagsrum. Här möter originaldetaljerna med moderna lösningar och skapar ett alldeles unikt hem som passar både den stora och lilla familjen. I den inredda källaren finner man det smakfullt renoverade vardagsrummet/allrummet med öppen spis. Här går också att dela av så att man får ett sovrum till för den större familjen. Bastu och relaxavdelning! Lugnt och barnvänligt område med närhet till allt!

Tomt
Grön och lättskött tomt som ligger invid lugn gata och med en gångstig som granne. Här bor man i ett ostört läge med en tomt som erbjuder äppelträd, plats för studsmatta, förråd och större uteplatser. Grusad uppfart med plats för två bilar samt att man kan ha en bil i garaget och en till framför carporten. 

Hall
Välkomnande hall med gott om plats för avhängig genom den inbyggda klädkammaren till höger. Hallen leder in till både sovrumsdelen, vardagsrummet och hallen. Platsbyggda garderober i original längs ena långsidan. Schackrutigt golv som är enhetligt i både hall och kök. 

Vardagsrum
Direkt slås man av det fantastiska ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna. Rummet är otroligt vackert med stora ytor för både loungedel och matplats. Balkongdörrar till uteplatsen vilket blir som en förlängning sommartid. På golvet finns den backar originalparketten. Vita väggar som bryta av genom en fondvägg som är målade i en sober grågrön ton. 

Kök
Gemytligt kök med otroligt gott om både över- och underskåp samt arbetsytor. Vita väggar tillsammans med en bröstpanel invid matbordet. På väggarna och i dom speglade köksskåpen har man tapetserat med vackra Josef Frank tapeten som passar bra in på husets byggår. På golvet ligger det schackrutiga golvet som går i grått och vitt. Kyl, frys, diskmaskin, ugn och övrig maskinell utrustning i gott skick. 

Sovrum 1
Master bedroom som ligger i ett hörnläge med fönster i två väderstreck. Gott om plats för större dubbelsäng samt garderob i original. Mysig, grå heltäckningsmatta på golv och en tapet i harmoniska toner. Härifrån har man balkongdörrar ut mot altanen. 

Sovrum 2 & 3
Välplanerade och rymliga sovrum som rymmer både säng, skrivbord och förvaring. Båda rummen har grå väggar i varm ton, och en grå heltäckningsmatta. 

Badrum med dusch
Badrum med dusch, toalett, handfat med kommod. Vitt kakel på väggar samt grå plastmatta på golv. Ljust badrum med fönster med frostat glas. 

Källarvåning
Genom trappan från övervåningen kommer man direkt ner i det stora tv-rummet med öppna spisen. Detta rum är stort nog för att delas av om så önskas. Murad, vacker och fungerande öppen spis. Grå, större rektangulära klinkerplattor på golv och vita väggar. 

Gäst-wc
Badrum med handfat och wc. Klinker på golv och målade väggar. 

Relax & Bastu
Bastu med en relaxdel, duschhörna samt tvättstuga. 

Förråd
Stort förråd invid garaget som nås från källaren.