BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Sköldgatan 1

  • 3 rum och kök
  • 83 kvm
  • Såld
  • 10311
  • 1834
  • 10317
Värdera din bostad

Beskrivning

I ett attraktivt och ostört läge ligger denna ljusa, tilltalande och perfekt planerade 3:a. Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen.  Här möts man av generösa sällskapsytor med utgång till en stor solig balkong. Generösa fönsterytor i tre väderstreck kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden har två stora sovrum, båda mot lugnt läge mot gården. Här finns även möjlighet till ytterligare ett sovrum. 

Kök och badrum är smakfullt renoverade och välutrustade med påkostade materialval. Väggarna har ljusa behagliga nyanser och på golvet ligger ett vackert ekparkettgolv. Ett boende att trivas i året runt, i stabil och välskött förening med ett utmärkt läge på innergården. Här finner du Södermalms finaste grönområden och det är endast ett stenkast till stadens puls. En härlig kombination av natur och storstadsliv!

Bostaden ligger med suterräng vilket innebär att delar av bostaden är belägen på en trappa och nedre botten.

Här trivs man och det är bara att flytta in!

Generellt om lägenheten

Balkong
Bostaden har en stor solig balkong med utgång från köket. Balkongen ligger med lugnt och ostört läge mot gården. Här kan man med fördel njuta av solen medan man har fri uppsikt över barnen som leker på gården. Balkongen har trätrall och rymmer både matbord eller loungemöbler.  

Vardagsrum
Öppen och socialt inbjudande rum med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Rummet är stort och kan med enkelhet möbleras efter behov.  

Kök
Smakfullt och ljust kök. Här har man praktiska arbetsytor i vinkel med vitt kakel ovanför. Mycket goda förvaringsytor bakom vita stilrena skåpsluckor. Full maskinell utrustning såsom kyl, frys, integrerad diskmaskin, spisfläkt, keramikhäll samt varmluftsugn. Allt välplanerat med påkostade materialval. Köket har matplats för stora sällskap med utgång till en solig balkong. 

Badrum
Modernt och tilltalande renoverat badrum med kaklade väggar i härlig kombination med matchande klinkergolv med golvvärme. Badrummet är fullutrustat med handfat, handdukstork, wc, badrumsskåp, badkar på lejontassar, samt tvättmaskin med kombinerad torktumlare. 

Sovrum 1
I anslutning till vardagsrummet och hallen ligger ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och arbetshörna. Rummet ligger i ostört läge mot den lugna gården. För den som behöver extra förvaring finns ytor för extra garderober. På golvet ligger vackert ekparkett golv och väggarna är vita.

Sovrum 2
Sovrum 2 ligger på andra sidan av vardagsrummet, även det i ostört läge mot gården. Rummet är stort och rymmer såväl dubbelsäng och arbetshörna. Här finns även 3st rymliga garderober. Rummets yta och disposition gör det möjligt att dela av rummet till två sovrum, se alternativ planskiss. 

Hall
Välkomnande hall med härliga fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp. Hallen öppnar upp bostaden på ett tilltalande sätt och man möts av dess rymd. Hallen är möblerbar med plats för såväl arbetshörna, bokhylla och extra garderober. Goda förvaringsytor finns via fyra rymliga garderober.