BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Hägersten

Kristallvägen 131

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 10675
  • 2618
  • 5453
Värdera din bostad

Beskrivning

En alldeles underbar lägenhet med mycket karaktär väntar här på Kristallvägen 131. Köket är en dröm i sig med bra arbetsytor. Öppningen mot vardagsrummet resulterar i trevliga umgängesytor, det här är lägenhetens nav där man gärna samlar vännerna för matlagning. Vardagsrummet har gott om möblerbar yta med plats för bl.a, soffa, läsfåtölj, bokhylla och TV-möbel.
Sovrummet har ett riktigt rofyllt läge utan någon insyn, härifrån har du utsikt över trädtoppar som snart är i full grönska. En fin detalj i sovrummet är den franska balkongen.

Endast 10 minuters promenad till Telefonplan och Midsommarkransen där det finns restauranger, butiker, caféer, grönområden och annan service. Med tunnelbanan från Telefonplan tar du dig till Söder på några minuter.

Hall 
Redan innanför ytterdörren avslöjas vilken fin bostad som väntar. Hallen har plats för en hatthylla och en byrå. Längs ena väggen finns garderobesförvaring.

Badrum 
Direkt till höger om hallen nås det helkaklade och stambytta badrummet med fönster. Här finns handfat, badrumsskåp, tvättmaskin, dusch och WC.

Sovrum
I anslutning till hallen nås sovrummet som har rofyllt läge, utan någon insyn. I stället har du härifrån härlig utsikt över trädtoppar. Plats finns för dubbelsäng, nattduksbord och byrå. En fin detalj är den franska balkongen. Förvaringsutrymmen  finns i den anslutande klädkammaren. 

Kök 
Det snygga köket bjuder verkligen in till maglagning och umgänge. Det mörka golvet bryter av mot de vita köksskåpen och den maskinella utrustningen i rostfritt utförande. Här finns kyl/frys, ugn, mikrovågsugn, induktionshäll samt diskmaskin. Intill fönstret finns det plats för ett matbord. 

Vardagsrum 
Rymligt och ljust vardagsrum med plats för soffa, fåtölj, TV-möbel och bokhylla. Härifrån har du en trevlig vy mot köket och balkongen. Från fönsterpartierna har du utsikt över den charmiga återvändagatan och trädtoppar som snart är i full grönska.

Balkong 
Solläget tillsammans med placeringen intill vardagsrummet gör att balkongen blir till ett extrarum under den varmare delen av året. Här finns plats för blommor, bord och stolar. Från balkongen har du utsikt över den charmiga återvändsgatan.