BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö centrum

Johan Skyttes väg 198 3tr

  • 2 rum och kök
  • 53 kvm
  • 2.660.000 kr / Såld

Beskrivning

Välkommen till denna mycket smakfulla 2:a i populära Älvsjö centrum - 1 minut från pendeltåg och bussar. Helt nyrenoverad 2019 - bara flytta in och njuta direkt! 

En mycket charmig bostad som renoverats med varsam hand, med originalkänslan bevarad. Här blandas charmiga 30-tals detaljer, som bevarade fönster, fönsterbrädor i sten, med fräscha nya ytskikt och kök i toppskick. 2,7 meter takhöjd, smakfulla färgval och en ljus ekparkett genomgående i rummen. Tillgänglig planlösning mellan ett generöst kök, ett ljust och luftigt vardagsrum och ett mysigt sovrum och mycket förvaring. Belägen högst upp i huset, med fönster i två väderstreck och balkong med förmiddagssol. Stabil förening och låg avgift!

Lägenheten har ett fint läge i Älvsjö centrum. Här finns restauranger, mysiga cafeér, blomaffärer och livsmedelsaffär. Väldigt god kommunikation med pendeltåg och bussar.

Missa inte detta guldkorn!

*****
Kök – hemtrevligt och charmig
Mycket hemtrevligt kök i toppskick, perfekt för mästerkocken! Köket är modernt med bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Köksutrustningen består av ny spishäll, spisfläkt, kyl/frys, samt ugn/ micro. Helkaklat över diskbänken och en fondvägg med tapet från William Morris & CO.

***** 
Vardagsrum – underbar atmosfär
Underbart vardagsrum med en härlig atmosfär som karaktäriseras av takhöjden, de ljusa harmoniska färgvalen och utgången till balkongen. I rummet finns gott om sällskapsytor med plats för både soffgrupp, skrivbord och övrigt passande möblemang.

***** 
Sovrum - rogivande och lugnt
Ett rogivande och fint sovrum, bra med plats för dubbelsäng och fönster ut mot lugna omgivningar, helt utan insyn.  Ekparkett, tapet med William Morris motiv, och målade väggar. Utmärkt garderobsvägg och skåp med bra förvaringsutrymmen. 

***** 
Badrum – rymligt och fräscht
Väldisponerat stambytt badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av dusch, toalett, tvättställ och handdukstork. Uttag för tvättmaskin finns.

***** 
Hall – välkomnande och funktionellt
Välkomnande hall, som på ett trevligt sätt öppnar upp mot lägenhetens värme och charm. Bra med plats för avhängning av ytterkläderna och en sittbänk med träskiva. Ett inbyggt städskåp finns direkt innanför hallen.

***** 
Förråd
Till lägenheten hör ett bra förråd på ca 15 kvm.