BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Ormkärr/Hagsätra

Fjugestagränd 9

  • 4 rum och kök
  • 88.5 kvm
  • Såld
  • 10473
  • 506
  • 1621
Värdera din bostad

Beskrivning

Mycket fin 4:a om 88,5 kvm, högst upp i huset. Ingen insyn, härlig utsikt och fint ljusflöde genom fönster i 3 väderstreck. Härligt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och balkong i västerläge, sol under eftermiddag fram tills kvällning. 3 bra sovrum, rymlig hall och mycket bra förvaringsutrymmen, både i dubbla klädkammare och flertalet garderober. Badrummet är renoverat och i samband med detta så gjorde man det även större, vilket uppfyller dagens behov på ett bättre sätt. Lugnt och fint läge med direkt närhet till förskola, skola, och grönområde. Kortare promenad upp till Hagsätra Centrum med full service och tunnelbana. Buss finns också nära som ansluter till Älvsjö station och pendeltåg.

Mycket stabil och stor gammal HSB-föreningen som är skuldfri! (enligt årsred 2018)

Välkommen på visning!

 

Hall
Välkomnande hall med bra plats för avhämtning av ytterkläder samt förvaring i klädkammare och garderob. Praktiskt med slitstarkt laminatgolv i mörk ton.

Vardagsrum
Lägenhetens mittpunkt är det sociala vardagsrummet med öppen planlösning mot kök. Underbart med balkong i bästa solläge och de stora fönsterpartierna skänker fint ljus till rummet.

Kök
Snyggt och modernt kök med bra planlösning. Mycket skåp för förvaring, goda arbetsytor samt utrymme för rejäl matplatsdel. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd.

Badrum
Renoverat och fint badrum, helkaklade vita väggar och grått klinkergolv (golvvärme-el). Här finns badkar, WC, vädringsfönster, handdukstork, handfat med sspegelskåp ovan och sist men inte minst har man tvättmaskin. Allt man kan önska sig!

Sovrum 1, 2 & 3
Lägenheten har 3 riktigt bra sovrum. Bra storlekar och goda förvaringsmöjligheter. Bra är också att inga sovrum ligger vägg i vägg, vilket ger mer avskilt och eget utrymme för respektive rum.