BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Boo Gård, Saltsjö-Boo

Kornettvägen 12A

  • 6 rum och kök
  • 110 kvm
  • Såld
  • 10826
  • 578
  • 7076
Värdera din bostad

Beskrivning

Vänligen observera att söndagens visning är inställd! 

Fantastiskt parhus med milsvid utsikt och ogenerad sol hela dagen. Här bor man med naturen och horisonten utanför fönsteran, helt insynsskyddat. Ett tryggt, bekvämt boende i eftertraktade Boo Gård! 

Detta hem är beläget mitt i villaidyllen ett stenkast från vattnet. Här har man alla fördelar av att bo i ett hus, men i bekväm bostadsrättsform. Smakfulla design- och materiaval skapar ett ljust och öppet boende i nära kontakt med naturen. Parhuset har en modern skandinavisk ladhus-stil. Många fina detaljer så som högt i tak och synliga takbjälkar förhöjer känslan i hemmet. Stora fönster tar in den vackra utsikten över horisonten och här har man ingen insyn alls. 

Utanför kök och vardagsrum ligger ett stort trädäck som blir som en förlängning av sällskapsrummet. Gräsmattan på hemmets framsida rymmer både studsmatta, planteringar och utemöbler för kvällssolen om man önskar. Parkeringsplats och ett isolerat förråd tillhör huset och fiber finns anslutet. 

Nedanför berget finns ett vildare parti mark beläget på en lägre nivå på tomten. Ägarna kallar det "lilla skogen", en perfekt plats för barn att utforska och bygga kojor i. Där står också en en äldre eldstad men den har inte tagits i bruk av nuvarande ägare. 

På entréplan finns ett mycket generöst master bedroom med en stor garderobsvägg och som idag är möblerat med en 210 x 210 King size säng. Detta rum är möjligt att disponera om till två sovrum. Badrummet på detta plan är smakfullt inrett med en duschvägg i industristil, kommod från Vedum samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. En trappa upp finns ytterligare tre sovrum, ett badrum med badkar och ett mindre allrum. Totalt har detta hem fyra sovrum och en golvyta på 122 kvm (som boyta räknas 110 kvm).

Övervåningens största rum är tapetserad med Whimsical från Cole & Son och målat i nyansen Elephants Breath från Farrow & Ball. Övriga sovrum är målade med allergivänliga Jotuns Sense i deras senaste färgskala. (Lagerblad, Pink Deco, Soft Skin, Savanna Sunset och Humble yellow). 

Huset ligger högt i området med utblick över trädtopparna. Här bor man nära till allt Boo Gård har att erbjuda - Boo Gård skola, flera fina förskolor, tre badplatser inom tio minuters avstånd, fotbollsplan och skärgårdsliv.

Obelånad förening med månadsavgift på endast 1500 kr.  Som bostadsrättsköpare behöver man ej betala pantbrevskostnad eller lagfartsavgift, vilket sparar ägaren ett par hundra tusen kronor.