BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sundbyberg

Hamngatan 11B

  • 1.5 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 293
  • 6755
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges tillfälle att förvärva en optimalt planerad 1,5:a om 42 kvm med byggår 2017. Stor inglasad balkong om ca 8 kvm med eftermiddagssol och vacker sjöutsikt! Här erbjuds en toppfräsch bostad med alla bekvämligheter såsom bl a diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare och golvvärme.

Man kliver in genom en säkerhetsdörr och välkomnas av en trevlig hall med bra förvaringsmöjligheter. Vidare in i bostaden nås det stilrena köket som erbjuder goda arbetsytor och gott om förvaring. Köket är fullutrustat med inbyggd micro, varmluftsugn med ångfunktion, integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin samt fläkt och induktionshäll. Snygga skåpsluckor i grått från Vedum.

Allrum med plats för matbord, soffgrupp med tillhörande soffbord, TV-möbel och/eller övrigt önskat möblemang. Stora fönsterpartier ger bra ljus över hela rummet. LED-lampor med dimmer och fönsterbänkar i tjusig carraramarmor. Vidare erbjuds en sovalkov med plats för dubbelsäng och här finns även en garderobsvägg med skjutdörrar.

Helkaklat och exklusivt badrum med snygg, grå klinker på golv och vitt, blankat kakel på väggar. Badrummet är utrustat med dusch med vikbara duschväggar i klarglas, handfat med kommod, WC, handdukstork, spegel, golvvärme samt tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. LED-lampor med dimmer.

Stor inglasad balkong med rogivande sjöutsikt i västläge. Här ryms cafégrupp samt soffgrupp. Man kan enkelt skjuta isär inglasningen för att öppna upp mot eftermiddagssolen.

Förening med bastu/relax, festlokal, tvättmaskin och bra cykelförvaring. Till lägenheten hör ett förråd.

En bostad att längta hem till - varmt välkommen på visning!