BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Stadshagsplan 10

  • 1.5 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Stadshagsplans bästa utsikt! Insynsfritt, balkong med kvällssol och sjöutsikt, mitt i stan!

Högst upp på höjden av Stadshagen finner ni denna eftertraktade gaveltvåa. Ett lugnt, ljust och inflyttningsklart boende med högt och fritt läge helt utan insyn. Från balkong och fönsterpartier är utsikten över Karlbergssjön, Karlbergsslott och härlig omgivande natur. Precis intill bostaden ligger även omåttligt populära Hornsberg Strand! I denna optimalt planerade bostaden erbjuds gott om förvaringsmöjligheter, utrymme för sovalkov samt stambytt badrum. Det är genomgående ljusa ytskikt med en välbevarad fiskbensparkett och en generös takhöjd på ca 2,7 m. Denna stabila och populära Brf erbjuder även en gemensam takterrass, perfekt för soliga grillkvällar! Härifrån har du milsvid utsikt över Stockholms takåsar. Till lägenheten hör även ett stort vindsförråd om ca 8 kvm i golvyta (se bilaga, lgh 1204). Trots föreningens unga ålder så är belåningsgraden endast ca 3 820 kr/kvm, vilket är mycket imponerande. Föreningen äger marken och har redan utfört samtliga stora arbeten så som stambyte, fasad- och hissrenoveringar. 

Lägenhetens optimala läge erbjuder goda kommunikationer via grön och blå tunnelbanelinje eller buss 56 som stannar strax utanför dörren. Närmsta tunnelbanestation är Stadshagen, alternativt så kan man gå till Fridhemsplan. Med en kort promenad så kommer du inte bara till tidigare nämnda bad- och restaurangområdet Hornsbergs strand utan du har även nära till shopping i Västermalmsgallerian, storhandling på Lindhagens Stormarknad, Systembolaget och Fridhemsplan med sitt stora utbud av service, restauranger, butiker och mycket, mycket mer! 

För den hurtiga så finns de flesta gymkedjor, så som bl.a. SATS, Nordic Wellness, Friskis & Svettis, endast några minuter från bostaden. Föredrar du att vara ute i den friska luften så rekommenderas en joggingtur i Rålambshovsparken. I denna park finns båtplatser, boulebana, hundgård med agilityträning och under sommaren så brukar det vara stora event som exempelvis utomhusbio på storskärm. 

Hör av dig för visning!