BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Fatburs Kvarngata 28

  • 2 rum och kök
  • 67 kvm
  • Såld
  • 7223
  • 1499
  • 3889
Värdera din bostad

Beskrivning

Möjlig 3:a!!!

Välkomna till en ljus, harmonisk och välplanerad bostad i hjärtat av Södermalm. Bostaden präglas av ljusa och välplanerade rum som skapar en trevlig rymd och atmosfär. Känslan av den öppna planlösningen ger även lägenhetens sällskapsytor en härlig luftighet och en extra social känsla. Eftersom lägenhetens alla rum vetter mot södermalmsallén och huset ligger i suterräng, kommer man upp högre i huset. Bostaden kan enkelt göras om till en 3:a genom att dela av en del av köket alternativt vardagsrummet. 

Bostaden ligger belägen i en stabil och välskött förening med låg skuldsättning och flertalet gemenskapsutrymmen, såsom bastu med relaxrum, gym, bibliotek, snickarrum mm. Här bor man lugnt och tyst medan man runt hörnet har direkt närhet till flertalet kommunikationer, Mariatorgets restauranger och barer, trevliga promenadstråk vid Årstaviken samt grönområden invid mysiga Tantolunden.

Hall
Välkomnande och praktisk hall med en hel garderobsvägg. Här öppnas lägenheten upp på ett trevligt sätt och direkt möts man av ljusinsläppet. Parkett på golv och vitmålade väggar. 

Vardagsrum och balkong
Detta sociala och härliga rum har ett karismatiskt burspråk som vetter mot gröna Södermalmsallén. Vardagsrummet rymmer både soffhörna, kontor och matplats om man önskar. Vitmålade väggar förutom en effektfull fondtapet på ena väggen, parkett på golv. Vardagsrummet har ett otroligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Från vardagsrummet når man balkongen som också den vetter mot lummiga och insynsskyddade Södermalmsallén. Balkongen har ett soligt söderläge. 

Kök
Stort kök med plats för större matbord. Även här har man stora fönsterpartier mot den grönskande allén. Gott om förvaring i de vita över- och underskåpen. Stor kyl och frys, diskmaskin och ugn. Parkett på golv och vitmålade väggar. Svart kakel ovanför arbetsbänken. Den maskinella utrustningen är ny, dvs kyl/frys och diskmaskin. 

Sovrum
Mysigt sovrum med möjlighet till större säng och ytterligare förvaring. Parkett på golv, vitmålade väggar som bryts av mot en fondtapet i ljusa färger. 

Badrum
Stort badrum med ljus plastmatta på golv och vitt kakel på väggen. Badkar finns och går enkelt att ersätta mot dusch och tvättmaskin om så önskas.