BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gamla Enskede

Nynäsvägen 366A 2tr

  • 4 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 4286
  • 6146
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna suveränt välplanerade lägenhet med en fin layout som bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. Generös balkong med utsikt över Gamla Enskedes villaidyll! 

Här möts man av riktigt fin lägenhet med utmärkt planlösning med en god balans mellan de olika delarna. Lägenheten disponeras som en 4a, men kan enkelt göras om till en 3a och då med ett större vardagsrum. Generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten karaktäriseras av hög standard med stilrena färg- och materialval. Ett boende att trivas i året runt!

VARDAGSRUM
Vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär där det nödvändiga får plats med soffa och tv-hörna. Generösa fönster ut mot föreningens grönskande gård och kringliggande villaträdgårdar i Gamla Enskede. Här värmer solens strålar under stora delar av dagen och skänker en behaglig känsla i vardagsrummet. Utgång till balkong i bästa sydvästläge. Ekparkett på golvet. Tapetserade väggar. 

BADRUM
Praktiskt badrum med badkar, tvättmaskin, wc och handfat. 

KÖK
Ett fint och stilrent kök med fokus på matlagning och umgänge. Fönster ut över villakvarteren, bra förvaring och goda arbetsytor. Fullhöjd kyl och frys, diskmaskin, ugn, micro. 

SOVRUM 1, 2, 3
Tre rofyllda sovrum utan insyn. Ett generösare masterbedroom med utmärkt plats för dubbelsäng och med bra förvaring i garderobsvägg. Två något mindre sovrum, men plats finns för dubellsäng i det ena. Ekparkett i samtliga rummen och tapetserade väggar. 

HALL
Välkomnande hall och bra med förvaring i garderob.  

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett bra förråd.