BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Björknäs - Saltsjö-Boo

Mercuriusvägen 2B

  • 7 rum och kök
  • 213 kvm
  • Såld

Beskrivning

Ett skandinaviskt och ljust hem med ett mer traditionellt yttre

Mitt i Björknäs villaidyll återfinns denna vackra svartmålade villa med ursprung från 1939 och tillbyggd 2015. Ett smakfullt, skandinaviskt och ljust hem med ett mer traditionellt yttre. 

En ljuvlig, plan trädgård med gräsmatta och grusgångar omgärdar villan. Här finns garage, bod, vackra perennrabatten, stora altaner och en stensatt uteplats. 

Hemmet har hela fem möjliga sovrum samt tre badrum fördelade på två plan. Vardagsrummet har ett fantastiskt fönsterparti som skänker fint ljus till rummet och härlig utsikt mot trädgården. I denna del av villan, som byggdes till 2015, är det öppet i tak upp till nock i alla rum vilken ger en fin känsla av rymd. Badrummet är exklusivt och smakfullt inrett i en äldre men cool stil med marmor från Fired Earth på både väggar och golv.  

Längt in i villan finns ett stort vardagsrum med kakelugn många fönster runt om och en altandörr ut. Här ryms både soffor och matsalsdel. Vilket härligt ställe att ha långa middagar.

På det snyggt inredda vindsplanet, en trappa upp, finns lite avskilt två sovrum med eget badrum mellan. Perfekt för de lite större barnen. Om man önskar kan man ansöka om att göra takkupor på detta plan - villan ligger utanför detaljplanerat område.

Läget erbjuder allt på kort avstånd. Här bor man lugnt och inbäddad i grönska men har samtidigt bara ett par hundra meter till förskola, snabba bussar till city och affärer. Inga kompromisser krävs.