BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Hornstull

Bergsunds Strand 42

  • 2.5 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 3508
  • 8036
Värdera din bostad

Beskrivning

Townhousekänsla på Bergsunds Strand!

Hjärtligt välkomna till en unik 2,5:a i etage med uteplats på skyddad gård. Här erbjuds radhuskänsla mitt i stan. Lägenheten ligger en och två våningar upp från gatan vilket gör hemmet väldigt lugnt och fritt från trafik. Bostaden är belägen på bästa läge i Hornstull, med närhet till citypuls. Detta är den perfekta lägenheten för dig som söker en lugn och grön oas, men som inte vill lämna stadslivet. Ett bekvämt boende med garage i huset.

Lägenheten disponeras i två plan, på övre plan ligger det stora sovrummet samt hallen. Via spiraltrappan tar ni er till nedervåningen, här finns ett rymligt kök med plats för stor matplats samt mycket förvaringsmöjligheter bakom ljusa skåpsluckor. Ljust vardagsrum med plats för soffgrupp med tillhörande möblemang. Från vardagsrummet når ni den härliga uteplatsen om cirka 36 kvm med gott om plats för sittplatser och planteringar. På nedre plan finns ett halvrum som idag disponeras som sovalkov samt stor walk in closet. Helkaklat badrum med dusch. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett vindsförråd.

Brf Sågen 20 är en mycket välskött förening som äger marken, samt har många stora renoveringar bakom sig. Föreningen har en kommersiell lokal som generar goda intäkter, det är en ICA-butik med postombud. Föreningen har även två hyresrätter kvar vilket är dolda tillgångar.

Här bor ni på attraktiva Bergsunds Strand, omringad av vackra fastigheter och omgivningar. Med närhet till många populära kvartersrestauranger samt grönområden och bad vid Långholmen, Tantolunden och Söder Mälarstrand finns här allt det bästa Södermalm har att erbjuda. Goda kommunikationer med tunnelbanans röda linje och flertalet busslinjer inom mycket korta avstånd.

- Townhousekänsla
- Rymlig uteplats om 36 kvm
- Väldisponerade kvadratmeter
- Förening med goda lokalintäkter från hyresgästen ICA
- Garage finns i huset
- Partiellt stambyte i hela fastigheten 2014
- Mitt i attraktiva Hornstull

Varmt välkomna!