BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gröndal Strand

Storsegelvägen 4, 5tr

  • 3 rum och kök
  • 80 kvm
  • 5.495.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkomna till denna exklusiva trea i det populära Balneum projektet. Detta våningsplan har ca 3m i takhöjd och stor terrass med utsikt över det mysiga närområdet med takåsar och grönska.  Vackert belägen i nya småstadsidyllen Gröndal Strand.

Ett stenkast från Mälaren ligger denna nyproducerade och exklusiva Balneum. Fastigheten och lägenheterna är arkitektritade  och har en genomgående exklusiv och stilrent materialval.

 

Denna ljusa trea erbjuder stora fönster i två väderstreck. En rejäl takhöjd med högt belägen balkong. Stora och sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.
Stilrent kök med diskret inredning och en rejäl stenbänk i Terrazzo. Vackert badrum klätt i snygg granitkeramik. Badrummet erbjuder även dusch, badkar samt tvättmöjligheter.
Två stycken sovrum med goda förvaringsmöjligheter.

Föreningen erbjuder även avkoppling utöver det vanliga i den lyxiga faciliteten. I fastigheten finner vi garage, kylrum för matvaror.

 Föreningens medlemmar erbjuds även fri tillgång till husets SPA med inomhuspool och utgång till soldäck. Föreningen accepterar juridisk person.