BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Spånga- Sundby

Johannelundsvägen 22, 3 tr

  • 1 rum och kök
  • 28 kvm
  • Såld
  • 7230
  • 3884
Värdera din bostad

Beskrivning

I populära Sundby, på gränsen mot Bromma-Eneby, hittar ni denna välplanerade 1:a med alla rätt! Högst upp i huset med stora fönsterpartier med utsikt över trädkronorna och lummiga gården. Här bor man i ett väldigt lugnt och grönskande område med närhet till kommunikationer och service vid både Spånga C och bussar till Brommaplan. Välkommen på visningarna! Bostaden är ljus, yteffektiv och optimalt planerad med fina materialval! 

Hall
Välkomnande och yteffektiv hall med plats för skor och ytterkläder, samt övrig förvaringsmöbel som så önskas. Vitmålade väggar och snyggt grått klinker på golv. Effektfullt med gråmålade dörrar som kontrast. Via hallen når man den stora klädkammaren som rymmer det mesta. 

Allrum
Stort och härligt rum som har gott om plats för både soff/säng-del och matplats invid fönstret som ger ett otroligt vackert ljusinsläpp. Här kan man njuta av att man bor högst upp helt utan insyn med utsikt över trädkronorna. På golvet ligger det vackra originalgolvet och väggarna är stilrent vitmålade. Rummet har en halvt öppen planlösning mot köket vilket gör lägenheten till ett socialt boende som upplevas som större. 

Kök
Härligt och karismatiskt kök med moderna lösningar tillsammans med 50-talscharmen med skåpsluckorna. Tack vare den öppna planlösningen mellan kök och allrum är det lätt att kombinera matlagning med socialt umgänge. Köksön erbjuder inte bara extra avlastningsyta och arbetsyta utan ger också extra förvaring inunder. Charmigt med ett till fönster i köket som ger bostaden extra mycket ljus. 

Badrum
Helkaklat badrum stammbytt 2005 som är stort nog för både wc, badkar och handfat.