BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Fatburstrappan 18, vån 20

  • 2 rum och kök
  • 41.5 kvm
  • 4.300.000 kr / Såld

Beskrivning

Välkommen till en unik lägenhet belägen på 20e våningen med magnifik utsikt över Stockholm! Här bor du i en fantastisk lägenhet som är smakfullt renoverad. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning som skapar ett socialt samspel. Köket har gott om förvaring bakom gråa luckor med vackra beslag i mässing. Här finns all maskinellutrustning så som induktionshäll, kombinerad ugn och micro, kyl/frys, diskho och diskmaskin. I vardagsrummet finns gott om plats för soffgrupp samt matplats för ca 4-6 personer. Via vardagsrummet når ni en fantastisk fransk balkong med en otrolig utsikt! De stora fönsterpartierna i fil släpper in ett fint ljus i lägenheten och bjuder på en magnifik solnedgång. Från vardagsrummet når ni ett optimalt sovrum med gott om plats för dubbelsäng, sängbord samt övrigt möblemang. Välkomnande hall med gott om förvaring i form av platsbyggd garderobsvägg. Badrummet är helkaklat och fullt utrustat med tvättmaskin, badkar, handfat, wc samt förvaring. Golvvärme är installerat i badrummet.

Föreningen har bokningsbar relaxavdelning med pool och bastu. Som medlem i föreningen har man även tillgång till att boka en av Stockholms häftigaste föreningslokal. Topplokalen har fullt utrustad bar med kylskåp och övfriga nödvändiga tillhörigheter samt ljudsystem på våning 25 med oslagbar utsikt över hela Södermalm och Stockholm! I föreningen finns även tillgång till övernattningslägenheter och två takterrasser.

Detta är sammantaget en unik möjlighet att förvärva en fantastisk lägenhet med Söders bästa utsikt i en mycket populär förening mitt på centrala Södermalm.

Välkommen till ett boende utöver det vanliga!

 -Magisk utsikt över Stockholm på våning 20.

-Belägen mitt på centrala Södermalm med tillgång till Söderhallarna, tunnelbana, pendeltåg och bussar inom några minuter.

-Smakfullt renoverad lägenhet med fransk balkong och mycket förvaring.

-Eftertraktad föreninge med bl.a. relaxavdelning och topplokal med takterrass.

-Fyra normalstora tvättstugor med 2 maskiner, två torktumlare och ett torkskåp i varje tvättstuga som enkelt nås via hissen ner till entreplan. Dessutom finns en grovstvättstuga med torkskåp.