BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Tre kronors väg 39, 4tr

  • 5 rum och kök
  • 115 kvm
  • 9.995.000 kr Utgångspris
  • 8186

Beskrivning

Fantastisk utsikt, stor terrass med bedårande havsutsikt över inloppet och den Kungliga Djurgården. Exklusiv och toppmodern bostad för den kräsnaste köparen. Nu finns chansen att förvärva denna unika pärla i Oscar Properties historiska projekt Bageriet!

Unik bostad i det eftertraktade Oscar Properties projektet Bageriet. En pampig bostad för dig som vill bo exklusivt i ett magiskt läge! Här har Oscar Properties bevarat gamla rustika detaljer kombinerat med material av modern design.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som har goda garderobsutrymmen. Från hallen når man köket som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet är ljust med fina profilerade fönsterpartier för vackra ljusflöden. Här finns gott om plats för sällskapsmöblemang för avkoppling, umgänge och bjudningar.

Special- och arkitekt ritat kök, bänk- och högskåp med släta luckor och täcksidor i mörkgrå kulör. Extra djupa bänkskivor och lågt stänkskydd av grå marmor. Diskho i rostfritt stål. Stor Köksfläkt i vitt utförande med inbyggd belysning. Köksutrustningen består utav en helintegrerad kyl och frys med två högskåp bredvid, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn samt en induktionshäll. Matplats i en öppen lösning med vardagsrummet som möjliggör för riktigt stora sällskap.

Från köket och vardagsrummet når man den terrassliknande balkongen som ligger i ett högt och fritt läge längs hela fasaden mot vattnet med en fantastisk utsikt. Balkongen nås både från ena sovrummet och vardagsrum/kök, dvs. 2 in- och utgångar.

Bostadens master bedroom är rymligt och lätt möblerat med stora fönsterpartier. Här får man enkelt plats med dubbelsäng och garderobsförvaring.

Bostadens andra sovrum är funktionellt med en harmonisk utsikt mot Svindersviken. Sovrummet är lättmöblerat och här får man plats för säng, skrivbord samt övrigt möblemang

Bostadens tredje sovrum når man från hallen och är även här stort och lätt möblerat som enkelt rymmer större säng, skrivbord och annat möblemang om så önskas. Från sovrummet når man även terrassen.

Det fjärde sovrummet når man från köket och är även här rymligt och lättmöblerat med plats för säng och förvaring. Fin utsikt mot trevliga Svindersviken. Nuvarande säljare använder för nuvarande detta sovrum som en walk in closet.

Från hallen når man bostadens första badrum som är stilrent med mosaikgolv i en matt varm vit kulör, vitt kakel och delvis målade väggar samt tak i en grå kulör. Badrummet innehåller wc, handfat och dusch

Bostadens andra badrum är även här stilrent med mosaikgolv i en matt varm vit kulör, vitt kakel och delvis målade väggar samt tak i en grå kulör. Badrummet innehåller wc, handfat, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare med avlastningsbänk i marmor samt dusch. Specialtillverkad spegel med ram i polerad krom. Dimbar tak- och väggbelysning i kromat utförande. Komfortvärmegolv med gradinställningsfunktion.

 

- Exklusiv och toppmodern bostad

- Fint vitpigmenterat enstavigt ekgolv som är genomgående för hela bostaden. Vitmålade väggar

- Fantastisk stads- och havsutsikt mot inloppet och Djurgården.

- Fantastisk planlösning

- Fyra stora sovrum

- Stort kök i öppen planlösning mot vardagsrummet

- Stor terrass med eftermiddagssol och kvällssol.

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Bostadsrätt - Lägenhet. 5 rum och kök varav 4 sovrum. Våningsplan 4, hiss finns. Lägenhetsnummer 05.1501. Föreningen Brf Bageriet 3.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 9.995.000 kr Utgångspris. Månadsavgift 5 866 kr (Värme, Vatten, IP-TV, bredband och telefoni ingår). Andel i föreningen är 1.1836 %.

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år).

Byggnadsår
2015-2018

Uppvärmning
Vattenburen värme via radiatorer.

Ventilation
FTX-ventilation (mekanisk från- och tilluft med värmeåtervinning) i högdelen och FX (mekanisk frånluft) i lågdelen.

Föreningen
Bostadsrättsföreningen Bageriet 3 registrerades hos Bolagsverket den 16 december 2014. Föreningen äger fastigheten Del av Nacka Sicklaön 38:19 och har byggt om (konverterat) befintliga byggnader på fastigheten för att i densamma upplåta lägenheter med bostadsrätt. Ombyggnation på Fastigheten påbörjades under Q4 2015 av Oscar Properties. Byggnaden innehåller 127 bostadslägenheter om 1-9 rok. Därtill har föreningens fastighet del i fyra st. gemensamhetsanläggningar, bland annat boendegarage, gård samt kommersiellt garage och gästparkering.

Kommande avgiftsförändringar
Framtida avgiftsförändringar är idag inte känt.

Kommande renoveringar
Inga beslut om några kommande renoveringar.

Kabel TV, internet och telefoni
Via Ownit och utgörs av ett basutbud för TV, bredbandskapacitet 100/100 Mbit/s, samt telefoni ingår i avgiften. Ownit levererar en TV-box och en router till varje lägenhet.

Gemensamhetsutrymmen
Samtliga lägenheter har ett tillhörande förråd, just för denna lägenhet ligger det på gatuplan. Postboxar inne i husets entré. Miljö- och återvinningsrum, cykelförråd, barnvagnsrum och rullstolsrum.

Garage
P-platser i intilliggande nybyggt underjordsgarage (gemensamhetsanläggning). En plats kostar 1000 kr/mån. 

Juridisk person
Juridisk person godkänns ej

Delat ägande
Föreningen godkänner delat ägande.

Ekonomi
Överlåtelseavgift betalas av köparen med 2,5% av prisbasbelopp  (1163 kr) och pantsättningsavgift  med 1% av prisbasbelopp av låntagaren (465 kr)

Områdesbeskrivning

Mellan skärgård och innerstan och bara några minuter från Slussen växer nu en ny och spännande stadsdel fram - Kvarnholmen. Här hittar du bostäder, arbetsplatser, närservice, restauranger, förskola, skola och fantastisk natur i en historisk miljö.

Kvarnholmen ligger i Nacka Kommun och omgärdas av Saltsjön och farlederna in mot Slussen längs den norra sidan och Svindersviken på den södra och östra sidan. Den norra sidan vänder sig mot livliga och öppna Saltsjöns vatten och det är även här som sjöbussen och båttaxi angör. Det är också här du kan se de gigantiska kryssningsfartygen passera på sin väg till och från Stockholm. Den södra sidan med utsikt över Svindersviken är betydligt lugnare och bildar en sluten oas med skånsk klimatzon. I detta skyddade söderläge kommer det förutom bostäder även att skapas möjlighet för en citynära marina och gästhamn. Här kommer gäster att kunna lägga till vid en nybyggd gästhamn och här kommer du som boende på Kvarnholmen att ha möjlighet till en egen båtplats. 

Inflyttningen på halvön har pågått från 2012 och fortsätter fram till 2025 med ca 3000 bostäder och 6000 boende.

Höstterminen 2017 öppnade efterlängtade Ebba Brahe skola med klasser F-6 som har en uttalad ambition att göra till Sveriges bästa! Skolan ligger i den gamla Makaronifabriken och kommer senare att vara sammanlänkad med en nyare skolbyggnad. När skolan är helt utbyggd kommer skolan ha klasser upp till årskurs 9 Förskola finns också på Kvarnholmen (Alexanderskolan). För mer info: ebbabraheskolan.se

Bageriet är närcentrum på Kvarnholmen och är under utveckling. Här finns bl.a. stor nyöppnad COOP-butik ett gym (Puls&Träning), en Juicebar (Kvarnholmen Juicebar), blommaffär, apotek, bageri, pizzeria och olika restauranger. Dessutom kan du promenera, cykla eller åka bil över Svindersviksbron till ICA-Maxi och Nacka Forum som ligger bara ca 1 km bort, för ytterligare utbud och service. 

I den välkända byggnaden Munspelet ligger restaurang Mat & Vy som snabbt blivit en popolär restaurang och vinbar – med stora panoramafönster och magnifik utsikt över Stockholms inlopp.

Med utsikt över Djurgården och Fjäderholmarna har du tillgång till både lummiga strövområden och öppna gräsytor. Dessutom kommer en 2,2 kilometer lång strandpromenad att sträcka sig runt hela ön, med flera intressanta stopp längs vägen, som uteserveringar och fiskeplatser.

Kommunikationsmässigt finns buss som tar ca 10 min in till Slussen, eller varför inte pendelbåtarna som tar dig in till city på ca 25 min. Är du bilburen tar du dig till Danvikstull och Södra Länken på ett par minuter.

Från Kvarnholmens höjder har du utsikt över Stockholms hamn, Djurgården, Fjäderholmarna, Lidingö och vyer hela vägen till Vaxholm.

Varmt välkommen till vackra Kvarnholmen!

För mer information, besök gärna: www.kvarnholmen.com