BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Magnus Ladulåsgatan 49, 1tr

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • Såld
  • 9273
  • 15207
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till en ljus och väldisponerad 2a centralt på Södermalm med närhet till allt man behöver! Här erbjuds en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som bjuder in till socialt umgänge för större sällskap - tillträde är relativt flexibelt!

Kliv in och möts av en välkomnande hall som öppnar upp direkt mot resten av lägenheten. Genomgående ljusa ytskikt med ekparkett och vitmålade väggar. Gott om plats för avhängning samt förvaring av ytterkläder och skor i garderobslösning. Den stora klädkammaren går och använda dels som walk-in-closet, arbetsrum eller extra rum för gäster då det finns ventilation i utrymmet och plats för mindre säng eller bäddsoffa. Lägenheten har dessutom ett stilrent renoverat kök med gott om arbetsyta och förvaring bakom skåpsluckor i fullhöjd, vitt kakel på vägg och komplett maskinpark av hög kvalitet.

Badrummet är fräscht med handfat, kommod, WC, och badkar. Här finns även utrymme för tvättmaskin, vilket är förberett. Sovrum med plats för säng, sängbord eller spjälsäng. Stora fönster i fil som släpper in gott om ljus. Ett komplett hem med varje kvadratmeter på rätt plats som passar både för paret, singeln eller lilla familjen med högt ställda krav på bekvämlighet och modernitet i hus med hiss, garage m.m.

Här bor ni i en välskött förening med låga avgifter samt festlokal med övernattningsmöjlighet. Fulländat läge centralt på Södermalm med gångavstånd till det du behöver! Restauranger, matbutiker med direkt närhet till ICA Kvantum Södermalm, caféer, SATS-gymanläggning och utmärkta kommunikationer via tunnelbana, pendeltåg samt flertalet bussar. I närheten finns även Tantolunden, Fatbursparken och Rosenlundsparken med vackra promenadstråk och Årstavikens vatten. På fem minuters promenadavstånd finns Medborgarplatsen och Mariatorget samt Götgatans härliga puls. Välkommen att längta hem!

- Ljus och trivsam 2a med öppen planlösning och genomgående gott skick!
- Välplanerad och stora fönsterpartier i fil som släpper in gott om ljus
- Stilrent renoverat kök, koplett med samtliga vitvaror och gott om arbetsytor
- Rymligt badrum med badkar och utrymme för tvättmaskin (förberett)
- Stabil förening med eget garage i fastigheten, trevlig innergård och 17 st återstående hyresrätter (stort dolt kapital)
- Centralt läge på Södermalm gångavstånd till både Götgatan och Mariatorget i direkt närhet
- Goda kommunikationer med både Mariatorgets och Medborgarplatsens T-bana, Södra Station med pendeltåg samt flertalet busslinjer direkt utanför porten