BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Norr Mälarstrand

Fridhemsgatan 12B, 3 tr

  • 1 rum och kök
  • 30 kvm
  • Såld
  • 25894
  • 2864
  • 4902
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en 1920-tals pärla på bästa läge invid Norr Mälarstrand. Tre trappor upp i detta vackra hus finner vi en välplanerad etta om 30 kvm med många bevarade detaljer så som plankgolv och spröjsade fönster. Tilltalande planlösning som är öppen mellan kök och vardagsrum samt en avskiljande industriglasvägg som ger en separat sovalkov. Pricken över i är balkongen i soligt söderläge som vetter mot föreningens lummiga innergård.

Lägenheten är i ett genomgående fint skick med slipade plankgolv och ljusa färgval. Köket är i bra storlek och erbjuder både gott om arbetsytor samt förvaringsmöjligheter. Den maskinella utristningen består av spis och ugn samt kyl med frysfack. En matplats med rum för 4-6 personer delar av mot vardagsrummet som inrymmer soffa med tillhörande möblemang samt den avskilda alkoven för säng. Från vardagsrummet nås balkongen som är belägen i soligt söderläge och har utsikt mot föreningens lummiga innergård samt mot vackra fasader. Förvaring finns i en inbyggd garderob i hallen. Badrummet ligger i hallen och erbjuder wc, handfat och stockholmsdusch. Ett separat källarförråd hör till lägenheten.

Här bor du med ypperligt läge på Kungsholmen med närhet både till kommunikationer från Fridhemsplan med två tunnelbanelinjer, flertalet bussar samt flygbussar till och från både Bromma och Arlanda. Fridhemsplans breda utbud av matbutiker, affärer i Västermalmsgallerian, gym, systembolag med mera finns runt husknuten och en kort promenad bort ligger mysiga Kungsholmstorg. Njut av naturen och promenera längs den populära och vackra sträckan vid Norr Mälarstrand där bland annat omtyckta Mälarpaviljongen huserar sommartid.

- Tidstypiska detaljer välbevarade
- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
- Balkong belägen i soligt söderläge mot grönskande innergård
- Vackra spröjsade fönster
- Exra förvaring i en inbyggd garderob
- Välskött brf med mycket god ekonomi
- Tillhörande separat källarförråd
- Nära service och kommunikationer