BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Götgatan 101 A, 3 tr

  • 1 rum och kök
  • 35 kvm
  • Såld
  • 8675
  • 13160
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna 20-tals pärla högt upp i gårdshuset med fin ljusinsläpp och balkong i bästa solläge. Här bor du på en lugn innergården men ändå mitt i söders puls. Rymlig lägenhet ned fina bevarade originaldetaljer så som originalgolv, spröjsade fönster och generös takhöjd. Genomgående ljusa väggar och en stor balkong som vetter in mot innergården. Stort och rymligt kök perfekt för den som gillar att laga mat. Rymligt allrum med plats för det mesta så som säng, soffa och annat önskat möblemang. Här bor du på tredje våningen med ett fin ljusinsläpp och välskött förening med god ekonomi. Bostaden kan byggas om till en optimalt disponerad 2:a, se alternativ planskiss. Ombyggnation av bostaden måste godkännas av styrelse innan. 

Läget är det bästa. Här finns all tänkbar service samt utmärkta kommunikationer med både T-bana och flertalet bussar. Du bor med direkt närhet till många matbutiker så som Åhléns, systembolaget, Ringens galleria med de stora butikerna samt många nya populära restauranger. Det finns mycket trevliga promenadstråk längs med Årstavikens vatten samt Vitabergsparken. En promenad bort finner du även populära Nytorget med ännu fler restauranger att tillgå.

Lägenheten är disponerad enligt följande

Hall 
Välkomnande hall med goda avhägningsmöjligheter på det fina originalkrokarna till vänster. Ekparkett och ljusa väggar. 

Allrum
Bostaden bjuder på ett rymligt allrum med fint ljusinsläpp från det spröjsade balkongdörrarna. Här får du plats med en trevlig soffgrupp, soffbord, tv-bord, tv, säng eller annat önskat möblemang. Från allrummet når du lägenhetens trevliga balkong som vetter in mot innergården och i ett härligt västerläge. Fina ljusa väggar och fint originalgolv. 

Balkong
Stor balkong som vetter mot en lugna innergården i ett härligt västerläge där man kan tillbringa många härliga soltimmar under sommarmånaderna. Här får du plats med bord och stolar och annan önskad växtlighet. 

Kök
Välplanerat kök med goda förvaringsmöjligheter och arbetsyta. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, gasspis och ugn. Stor och fint spröjsat fönster mot innergården som släpper in ett fint ljusinsläpp. Ljusa väggar och ekparkett. 

Badrum
Funktionellt badrum med vita helkaklade väggar och våtrumsmatta på golv. Badrummet är utrustat med dusch, wc, handfat. 

Flexibilitet
Bostaden kan byggas om till en optimalt disponerad 2:a, se alternativ planskiss. Ombyggnation av bostaden måste godkännas av styrelse innan.