BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Babordsgatan 21, 2tr

  • 4 rum och kök
  • 97 kvm
  • Såld
  • 9894
  • 5334
  • 5347
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna fantastiska fyra i hjärtat av Hammarby Sjöstad och dessutom en populär och stabil förening med god ekonomi.

Välkommande hall med klassisk och läcker vit stengolv och dessutom med förvaring i form av både hatthylla, garderob samt stor klädkammare i direkt anslutning. Ett otroligt ljusinsläpp som genomsyrar hela lägenheten tillsammans med vitlaserat ekparkett samt en takhöjd om ca 2,6m känns det väldigt ljust och luftigt.

Köket är modernt och påkostat från Kvänum med vita luckor och läderklädda handtag i naturskinn. Snygg svart kompositbänkskiva från Silestone som bryter av mot det vita kaklet ovan. Fullutrustad maskinpark med gashäll från Smeg (5 plattor), ventilationsfläkt från Franke, inbyggd mikrovågsugn och varmluftsugn (självrengörande funktion) från Siemens, diskmaskin från Miele och stor kyl/frys från Smeg. Väldigt bra förvaringsmöjligheter och likaså arbetsyta.

Naturlig matplats invid mysigt burspråk med delvis vattenutsikt. Vardagsrummet och köket bjuder på social planlösning och härifrån når man även balkongen som vetter i sydöst med trevlig förmiddagssol. Här kan man avnjuta en god frukost på med lugn och rogivande utsikt mot Sickla kanal och dess båtliv.

Lägenheten har totalt tre sovrum, varav ett Master bedroom med plats för dubbelsäng, sängbord och byrå om så önskas. Platsbyggd skjutdörrsgarderob finns. Utgång till balkongen finner ni i två av de tre sovrummen.

Här erbjuds även två badrum, den ena med tvätthörna utrustad med tvättmaskin, torktumlare från Miele samt arbetsbänk ovan i ek med förvaringsskåp. Dessutom utrustat med ett badkar för sköna avkopplingar i lugn och ro eftersom i det andra badrummet finns dusch. Båda är helkaklade med spottar och även golvvärme samt handdukstork.

Sammanfattningsvis en oslagbar fyra med sociala ytor och goda förvaringsmöjligheter samt två badrum. Välskött förening där både bredband och kabel-tv ingår i avgiften. Dessutom har föreningen en modern tvättstuga samt övernattningslägenhet för medlemmar att hyra.