BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare

Godtemplarvägen 5, 3/3 tr

  • 3 rum och kök
  • 75 kvm
  • 3.800.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 3a högst upp huset i populära Tollare med kanske föreningens bästa läge. Bostaden erbjuder en mycket bra planlösning, stora och öppna rum samt två stora balkonger, ena med fri utsikt mot väster över trädtoppar och solnedgång. Fantastiskt område där man bor granne med natur och vatten.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt förvaring i form av garderober. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som enkelt rymmer större soffgrupp, tv-möbler och stort matbord för större middagsbjudningar. Från vardagsrummet når man bostadens första balkong som erbjuder en vacker vy mot väster där du inte har något hus rakt framför, perfekt för avkoppling efter jobbet fram till solen går ner. Balkongen är stor och här får man enkelt plats med större sittgrupp och gröna växter.

Köket erbjuder mycket goda arbets- och förvaringsutrymmen. Ljusa skåpsluckor och bänkskiva i grå kvartskomposit. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, inbyggd micro och ugn, diskmaskin och induktionshäll. Stor matplats för hela familjen.

Bostaden har två stora sovrum. Ett masterbedroom med goda garderobsutrymmen och som rymmer större dubbelsäng. Från sovrummet når man bostadens andra balkong som ligger i ett härligt österläge med behaglig förmiddagssol för morgonfikat. Balkongen är stor och rymmer enkelt sittgrupp och gröna växter. Bostadens andra sovrum är även rymligt och lättmöblerat. Här ryms enkelt större säng och annat möblemang.

Stort och fräscht badrum i tilltalande färger med grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, badkar, handfat, handdukstork, dimmer, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaring i form av skåp.

Detta är en fantastisk bostad som ni inte får missa. Varmt välkomna på visning.