BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vendelsömalm - Haninge

Klarabergsvägen 14B 2tr

  • 1.5 rum och kök
  • 33 kvm
  • Såld
  • 6725
  • 3272
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna verkligen charmiga mini 2a med en fin layout som bjuder in till flertal olika möbleringsmöjligheter för ett socialt liv med vänner och familj.  Kom på visning och bestäm vad som skulle passa just dig. Harmoni är ordet!

Här möts man av ett modernt kök med diskmaskin, snyggt badrum, ett rum med öppen planlösning mot köksdelen, mycket väldisponerade kvadratmetet, närhet till bussar och en stabil förening. Lägenheten har ett utmärkt litet sovrum, vill man skulle man kunna öppna upp mot rummet för en mer öppen planlösning - goda möjligheter med andra ord verkligen anpassa sitt boende efter din eget drömboende. Ett badrum i fint skick, ett kök med diskmaskin och barbord ut mot rummet, generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten karaktäriseras av hög standard med stilrena färg- och materialval. Modernt med härlig karaktär och charm!

RUM
Rymligt rum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Ett suveränt litet sovrum var sängen smidigt placeras, öppna upp mot övriga delar delar  av rummet och bostaden har funktionen av en härlig 1a. Generösa fönster vilket skänker en behaglig känsla i rummet. Målade väggar. 

BADRUM
Snyggt badrum med helkaklade väggar och golv. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp samt en dusch.

KÖK
Ett fint och stilrent kök med fokus på matlagning och umgänge. Ett kök var charm och funktionaliteten verkligen går hand i hand - mästerkocken har verkligen plats för att briljera. Köksutrustningen består av kyl/frys, ugn, diskmaskin, spishäll samt en spisfläkt. 

ENTRÉ
Bra hall med goda avhängningsmöjligheter i två garderober. 

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett bra förråd.