BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Markvardsgatan 9, 1 tr

  • 3 rum och kök
  • 80 kvm
  • Såld
  • 4114
  • 5433
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna sekelskiftesdröm! En trappa upp i ett vackert hus anno 1888 finner vi en synnerligen välplanerad trea om 80 kvm på toppläge i Vasastan. Lägenheten är mycket smakfullt renoverad och här möts moderna bekvämigheter och vackra detaljer. Den tilltalande planlösningen passar perfekt för den moderna familjen med två bra sovrum som vetter mot den lugna innergården samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. För den som önskar skulle Master Bedroom kunna delas av för att få ytterligare ett sovrum. Lägenheten karaktäriseras av flertalet originaldetaljer så som högt i tak (ca 3m), fiskbensparkett, höga golvlister samt stora fönster som skänker generöst med ljusinsläpp.

Köket renoverades stilfullt 2015 och erbjuder mycket bra förvaringsmöjligheter bakom vita skåpsluckor samt gott om arbetsytor på köksbänken i Carerramarmor. Allt är genomtänkt och noga utvalt. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, varmluftsugn, integrerad diskmaskin, kyl och frys, mikro samt vinkyl. Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet och inrymmer ett större matbord med plats för 6-10 personer vilket gör det utmärkt för middagsbjudningar. Vardagsrumsdelen erbjuder valfria möbleringslösningar. I den här delen av lägenheten stoltserar tre stora fönster på rad vilket ger både ljus och karaktär.

Badrummet är i ett fräscht utförande och inrymmer wc, handfat med kommod, förvaring i ett vägghängt spegelskåp samt badkar. Den inre hallen som ligger i anslutning till både entré, båda sovrummen samt badrummet erbjuder bra förvaring. Ytterligare förvaring finns i en lyxig Walk in Closet där vi även finner en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Master bedroom är väl tilltaget och här inne ryms utan problem en stor dubbelsäng samt ytterligare valfritt möblemang. En garderob längs ena väggen med skjutdörrar erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Två stora fönster vetter mot föreningens lugna innergård. Det mindre soverummet används idag som barnrum men fungerar även utmärkt som gäst- eller arbetsrum. Även här vetter ett stort fönster mot innergården.

Här bor du avskiljt på en lugn tvärgata in från Sveavägen med all service du kan tänka dig runt hörnet samt med ca 10 minters promenad till city. Välskött förening med de flesta stora renoveringarna bakom sig. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Hiss som rymmer barnvagn.

Varmt välkomna!