BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Liljeholmsvägen 8A. 3,5tr

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • Såld
  • 13910
  • 302
  • 10549
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu är den äntligen till salu, Liljeholmens läckraste 3:a som verkligen har allt på önskelistan. Här bor man högt upp i huset med optimal planlösning, magisk sjöutsikt och utgång till en stor balkong med sol från eftermiddag till kväll. 

Bostaden erbjuder underbar karaktär med genuin sekelskiftescharm såsom vacker fiskbensparkett, pardörrar, djupa fönsternischer i marmor samt välvda rumshörn vilka gör den här lägenheten till något utöver det vanliga. Den höga takhöjden (3,30 m) i kombination med generösa fönsterytor i gavel gör att här finns en underbar rymd och en skön atmosfär. 

Perfekt planerad bostad där alla rummen ligger i ostört läge, utan insyn. Bostaden passar såväl för sociala tillställningar som för ett bekvämt familjeliv med stora umgängesytor i öppen planlösning. Via vackra pardörrar når man ett underbart master bedroom som med sitt gavelläge, välvda väggar och sjöutsikt verkligen gör bostaden unik. Härtill är den stora balkongen ett privilegium, här kan ni ostört njuta av Mälaren i kvällssolen. 

Lägenheten är smakfull och genomgått omfattande totalrenovering senaste åren med exklusiva och påkostade tillval med högsta slutfinish, samtidigt som dess ursprungliga sekelskifteskaraktär bevaras. 

Bostaden är belägen i Liljeholmsvikens vackraste sekelskiftesfastighet, lugnt och ostört läge med 5 minuters promenad till såväl Hornstull som Liljeholmstorget. Mycket populär och skuldfri förening med spännande omgivning där historia blandas med det moderna. Här har man nära till både Liljeholmstorget och Södermalms stora utbud. Stadens kanske bästa kommunikationer med både T-bana, tvärbana mindre än fem minuter bort. Även pendeltåget finns mycket nära. Arlanda når du på 50 minuter med flygbussarna från Liljeholmen.

Bostaden disponeras enligt följande:

Hall
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt där man direkt möts av dess charm med pardörrar och vackra fiskbensmönstrade parkettgolv som löper vidare in i lägenheten. Hallen erbjuder bra avhängningsmöjligheter och för förvaring finns en garderobsmodul med skjutdörrar samt ett överskåp som rymmer det mesta. Hallens fönster ger förutom fint ljusinsläpp en försmak av den underbara sjöutsikten.

Vardagsrum
Representativt vardagsrum med en underbar atmosfär som karaktäriseras av rummets välvda hörn och vackra pardörrar. Utsikten är den bästa, här kan man med fördel njuta av Mälaren från första parkett. Rummets yta och disponering i öppen planlösning medför till härliga ytor för det stora sällskapet. Ett rum att trivas i året om!

Kök
Smakfullt renoverat kök från Kvik med perfekta förvaringsytor bakom vita köksluckor, ändå upp i tak. Stommar och arbetsytor i massiv valnöt med svart schiffer ovan som ramar i köket på ett stilfullt sätt. Köket ligger med öppen planlösning till vardagsrummet vilket gör det en härlig social yta. Köksutrustningen består av induktionshäll, kyl/frys, varmluftsugn, integrerad diskmaskin samt spiskåpa. Allt påkostat och i rostfritt.      

Master bedroom
Via vackra pardörrar når man ett underbart master bedroom i gavelläge, som med sin rymd och underbara sjöutsikt skapar en rogivande stämning, helt utan insyn. Sovrummet är stort och har plats för såväl extra garderober, dubbelsäng, skrivbord, fåtölj och mer därtill. Här sover man ostört mot lugn gård.

Sovrum
Det morgonsvala rummet är både rymligt och ljust, ligger även det med ostört läge mot gården. Här finns plats för såväl säng som arbetshörna. Bra förvaringsytor finns via 3st rymliga garderober. Rummet har ett generöst fönsterparti som medför rikligt med ljusinsläpp och fri utsikt, helt utan insyn.  

Balkong
Från master bedroom når man en underbar balkong med härlig eftermiddag- och kvällssol. Här kan man i lugn och ro luta sig tillbaka i kvällssolen och titta på båtarna som glider förbi.  

Badrum
Lyxigt och totalrenoverat badrum med påkostade materialval. Här har man sobra kaklade väggar med både mosaik och cremefärgat kakel som bryter av på ett stilfullt sätt. På golvet ligger ett vackert klinkergolv i samma nyans. Badrummet är utrustat med kommod, spegelskåp, himmelsdusch, wc, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare som är snyggt infällda i väggen. I taket är det infällda spotlights.  

Förråd
Till bostad medföljer ett stort vindsförråd om cirka 25 kvm.